Decibel frågar om en hållbar livsstil

"Decibel frågar" är vårt sätt att ta reda på vad du tycker och tänker om olika saker.

Dina åsikter, erfarenheter, tips, råd och fakta hjälper oss att göra sidorna både bättre och mer levande - det är ju ni ungdomar som ska ha nytta av sidorna, så då är det klart att er syn på det som sidorna handlar om är viktig och värdefull!
Varje månad frågar vi om en ny sak - ibland oftare om det är något speciellt vi vill veta vad ni anser om. Därför lönar det sig att kika in på "Decibel frågar" nu som då! Oftast har frågorna att göra med det som pågående temat eller följande månads tema kommer att handla om. Det hjälper oss att anpassa innehållet på de kommande sidorna enligt er verklighet.

NU VILL VI VETA OM DU LEVER EKOLOGISKT/HÅLLBART OCH HUR?

Kanske använder vi något svar på sidorna om det temat sedan - men ni ska naturligtvis vara anonyma! OM vi använder något ur dina svar, så skriver vi bara till exempel "Tjej 17 år" där under (och undviker att använda sådana svar som kunde göra att kompisarna kanske kunde tänkas känna igen dig). En av poängerna med att använda era svar i månadens tema är också att visa andra unga i Österbotten att de inte är ensamma om, onormala eller ovanliga i sina egna upplevelser av allt från första mensen till dygnsrytm.

Du kan även besvara tidigare Decibel frågar-frågor (hette förr "Månadens frågor") - vi vill ännu veta vad du tycker och kan uppdatera gamla sidor också med färska erfarenheter.

Senast uppdaterad:
12.04.2018

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2018 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!