kortspel5

Fritid

Kommunerna i Österbotten ordnar massor med fritidsaktiviteter för ungdomar - det gäller bara att veta var man ska hitta dem (svar: här). Välj kommun i spalten till vänster för att få fram lite exempel på evenemang, föreningar som ordnar aktiviteter osv under hela året/läsåret från varje kommun.

Webbredaktören håller på att uppdatera de här sidorna för fullt, men kommer du på något som vi kunde ge en vink om här, så använd Tips till Decibel!

Mera fritidsaktiviteter för ungdomar finns listade per kommun under rubriken På gång i Österbotten! Där ser du de olika happenings som kommer att ordnas inom den närmaste tiden - lite tips om vad du ska göra ikväll, alltså.

Man behöver ju faktiskt inte bo i en viss by för att gå på deras UF:s revy-föreställning, ta deras MI-kurser eller vara med i ett fotbollslag där - kolla alltså in vad grannkommunen erbjuder också!

Text:
Liselott Nyström, ungdomsinformatör
Bild:
Mathilda Hinttu
Senast uppdaterad:
10.07.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!