Hur fungerar våra kroppar

Hur fungerar våra kroppar

Sidan i korthet: Det är viktigt att veta hur allt fungerar och vad som händer i kroppen före och under sex redan innan det hela är aktuellt, eftersom utan information är det svårt att veta bland annat om man gör ”rätt”, vad som kan ha gått fel om sexet inte lyckas och om allt är normalt. Det är något som aldrig skadar att repetera.
Det finns information som är livsviktigt för alla som någon gång tänker ha, har eller redan har haft sex många gånger.

Det är viktigt att veta hur allt fungerar och vad som händer i kroppen före och under sex redan innan det hela är aktuellt, eftersom utan information är det svårt att veta bland annat om man gör ”rätt”, vad som kan ha gått fel om sexet inte lyckas och om allt är normalt. Visst, underlivet innehåller ju alltid samma delar, men det är viktigt att kunna veta i praktiken sedan var de erogena zonerna hos killen var, vilket hål var det rätta för tjejen eller vad en orgasm är – något som kanske kan glömmas bort i stundens hetta, speciellt de första gångerna.

Dessa saker borde också förklaras på skolans biologitimme och inom sexualundervisningen, men det skadar aldrig att repetera! Därför lönar det sig även för dem som tror att de är mer erfarna att läsa detta.

OBS! Tjejens underliv, mens och bröst och Killens underliv har egna huvudsidor med undersidor under Kroppen här på Information. Hittar du inte det du söker här, så finns det säkert där. Och finns det inte där, mot förmodan, så kan du fråga våra experter via Våga fråga!