alapään nuoleminen

11.03.2022
Olen kuullut, että naista nuollessa ei saisi nuolla molempia reikiä vuorotellen bakteerien takia. Minulla on ollut tapana nuolla tyttöystävän koko alapäätä suhteemme aikana. En edes pystyisi keskittymään pelkästään pilluun, vaan seksin kiihkossa kieli käy useita kertoja välillä peppureiässä palaten sitten takaisin pilluun. Mitään oireita ei ole kummallekaan tullut viiden kuukauden aikana. Hygienia on ollut hyvä. Eikö tätä voikin jatkaa samalla tavalla turvallisin mielin?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

17.03.2022

Hei,

Aivan, kuten kerroit, pepun nuolemisessa on riskinsä. Jos nuolet vuorollaan kumppanisi peräaukkoa ja sitten emättimen aukkoa, voi riskinä olla, että jopa sinä itse saat esim. bakteereja ulosteesta, jos hygienia ei ole tarpeeksi hyvä. Tyttöystävällesi riskinä on lähinnä se, että bakteerit kulkeutuvat peräaukosta joko emättimeen tai virtsaputkeen – ja voivat pahimmillaan aiheuttaa tulehduksen.

En osaa kertoa, kuinka suuri riski siihen on, mutta riskiä bakteerien kulkeutumisesta  voi ainakin vähentää pitämällä huolta hygieniasta ja peseytymällä huolellisesti ennen touhuja.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Sellaista tänne tulin kysymään, että onko normaalia jos sormettaminen ei tunnu yhtään miltään? Olen kyllä testaillut kehoani paljon, mutta en tunnu saavan mitään nautintoa jos laitan sormet tai jotain...
Lue lisää

Minulla roikkuu jokin kummallinen juttu in my guzzi
Lue lisää

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
Lue lisää