Rintoihin liittyvä häpeä

10.05.2022
Olen 17-vuotias tyttö. Rintojeni kasvu alkoi noin 5-6.-luokalla, mutta eivät ole sen koommin kasvaneet. Nännit ovat myös pehmeät ja laajat eivätkä ikinä kovat. Tämä tuottaa minulle suurta häpeää enkä halua kenenkään näkevän rintojani. Rinnoissa on myös pieniä möykkyjä, jotka on tutkittu lääkärissä ”kasvuun kuuluvina”. Onko tämä normaalia ja miten voisin kasvattaa rintojani?
kristiina annila

Kätilö ja seksuaalineuvoja Kristiina Vastaa

23.05.2022

Hei, ja pahoittelut että jouduit odottamaan.

Ei ole mitään syytä hävetä omaa kehoasi. Jokaisen naisen rinnat ovat yksillölliset ja juuri sellaisina täydelliset. Rintojen koko, muoto ja ulkonäkö vaihtelee paljon. Samoin nännipihan väri, toisilla ne ovat vaaleat ja toisilla tummat. Rintojen koko saattaa vaihdella myös painonvaihteluiden myötä. Niitä ei varsinaisesti voi kasvattaa, mutta lihaksia niiden ympärillä voi. Sillä tavalla rintojen ryhtiin voi vähän vaikuttaa.  Voit harjoitella hyväksymään rintasi totuttelemalla katsomaan esimerkiksi itseäsi peilistä alastomana. Katsele kehoasi rauhassa,ja etsi jokaisella kerralla itsestäsi yksi asia josta pidät.
Muista, että olet ainutlaatuinen ❤

Terkuin Kristiina, seksuaalineuvoja

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
Lue lisää

Olen kuullut, että naista nuollessa ei saisi nuolla molempia reikiä vuorotellen bakteerien takia. Minulla on ollut tapana nuolla tyttöystävän koko alapäätä suhteemme aikana. En edes pystyisi keskittym...
Lue lisää

Minun tekisi ihann hirveästi mieli kähmiä yhden tytön persettä. Olen ollut pari kertaa jo puristamaisillani sitä, mutta olen viime tingassa pystynyt vielä pitämään sormeni erossa siitä. Pelkään, että ...
Lue lisää