voimakas mieliteko kähmiä persettä

04.01.2022
Minun tekisi ihann hirveästi mieli kähmiä yhden tytön persettä. Olen ollut pari kertaa jo puristamaisillani sitä, mutta olen viime tingassa pystynyt vielä pitämään sormeni erossa siitä. Pelkään, että joku kerta en siihen pysty. Ties mitä hirveää siitä sitten seuraisi. Miten pääsisin eroon halustani? On vaikeaa olla koko ajan koulussa samassa luokassa.
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

05.01.2022

Hei,

On tosi hyvä merkki, että tiedostat toisen ”kähmimisen” olevan väärin ja että sillä voi olla seuraukset. Kuten muidenkin mielitekojen kanssa, on vaa maltettava oma mieli ja tekemättä semmoista, mitä ei saa tehdä. Yritä olla ajattelematta tätä haluasi niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Uskon, että halusi menee ajan kanssa ohi, koska tiedostat, ettet saa tehdä sitä ja että joutuisit ongelmiin teosta. Jos et ajatuksen voimalla pääse eroon tästä halustasi, voisi olla hyvä keskustella esimerkiksi koulukuraattorin kanssa asiasta ja keksiä hänen kanssa sinulle muuta ajateltavaa koulupäivien aikana.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hur kan man få större bröst?
Lue lisää

Moi oon 13vuotias ja sormitin kulmakarva veitsen sillä päällä missä ei ole terää ja nyt mun valkovuoto on ruskeaa ja maistuu raudalle ja mulla ei oo siis alkanu menkkoi viel eikö mulla oo pimppikarvoi...
Lue lisää

Hei! Miltä alapään pitäisi tuoksua? Minulla ei ole mitään kutinaa tai kirvelyä mutta ei alapää miltään hyvältä tuoksu vaikka pesen säännöllisesti.
Lue lisää

Mitä voisin sanoa pojille, kun jotkut heistä kehuvat koulussa persettäni?
Lue lisää