voimakas mieliteko kähmiä persettä

04.01.2022
Minun tekisi ihann hirveästi mieli kähmiä yhden tytön persettä. Olen ollut pari kertaa jo puristamaisillani sitä, mutta olen viime tingassa pystynyt vielä pitämään sormeni erossa siitä. Pelkään, että joku kerta en siihen pysty. Ties mitä hirveää siitä sitten seuraisi. Miten pääsisin eroon halustani? On vaikeaa olla koko ajan koulussa samassa luokassa.
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

05.01.2022

Hei,

On tosi hyvä merkki, että tiedostat toisen ”kähmimisen” olevan väärin ja että sillä voi olla seuraukset. Kuten muidenkin mielitekojen kanssa, on vaa maltettava oma mieli ja tekemättä semmoista, mitä ei saa tehdä. Yritä olla ajattelematta tätä haluasi niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Uskon, että halusi menee ajan kanssa ohi, koska tiedostat, ettet saa tehdä sitä ja että joutuisit ongelmiin teosta. Jos et ajatuksen voimalla pääse eroon tästä halustasi, voisi olla hyvä keskustella esimerkiksi koulukuraattorin kanssa asiasta ja keksiä hänen kanssa sinulle muuta ajateltavaa koulupäivien aikana.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Sellaista tänne tulin kysymään, että onko normaalia jos sormettaminen ei tunnu yhtään miltään? Olen kyllä testaillut kehoani paljon, mutta en tunnu saavan mitään nautintoa jos laitan sormet tai jotain...
Lue lisää

Minulla roikkuu jokin kummallinen juttu in my guzzi
Lue lisää

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
Lue lisää