suihkussa runkkaaminen

25.09.2020
Voiko tytöllä olla pimppi yhtä tuntoherkkä kuin pojalla terska, sen jälkeen kun esinahka on irronnut terskasta? Olen 15v poika, ja esinahkani irtosi vasta vähän aikaa sitten kokonaan terskasta. Vietän aina iltaisin reilusti aikaa suihkussa, ja suihkuttelen lämmintä vettä terskalle. Onkohan se outoa, että lämmin suihku tuntuu niin hyvältä pippelissä? Runkkaaminen on ollut suihkussa tosi ihanaa.
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

29.09.2020

Hei,

Kysyit, voiko tyttöjen alapää olla yhtä tuntoherkkä kuin poikien – itse asiassa tyttöjen klitoriksessa on tuplasti enemmän hermoja kuin poikien terskassa. Joten kyllä, useimpien tyttöjen alapää on herkempi kosketukselle kuin poikien.

Ei kuulosta lainkaan oudolta, että mielestäsi tuntuu hyvältä masturboida suihkussa ja siinä ei ole mitään epänormaalia tai vaarallista, joten jatka vain.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Millä tavalla seksitautitesti otetaan pippelistä? Sattuuko se? Ottaako terkkari pippelin käteensä testihetkellä, vai voiko sen tehdä itse? Onnistuuko näytteen otto, jos tulee erektio? Olen varma että ...
Lue lisää

Tunteeko pippeli puristusta yhdynnän aikana, kun poika liikuttelee sitä tytön pimpissä edestakaisin? Ja miten pimppi saa siemensyöksyn tulemaan? Onko siinä jotain taikaa?
Lue lisää

Miksi pojat saavat yöllisiä siemensyöksyjä? Minkä ikäisenä niitä alkaa tulla? Tuleeko ne ihan itsestään, vai kosketteleeko ne unissaan pippeliä? Tuleeko niitä vielä sitten, jos on tyttöystävän kanssa ...
Lue lisää

Kuinka kauan pojilla voi kestää erektio? Voiko se jatkua tuntien ajan? Ja sattuuko kulliin, jos esinahka ei liiku tarpeeksi, vaan on kiinni terskassa?
Lue lisää