Banan i min snippa

14.09.2021
Hej! Jag har ett problem. Jag var kåt här om dan, så jag tänkte att jag skulle lägga in en banan i min snippa. Det var kanske inte bästa iden jag har kommit på. Nu är det så här att den gick av i min snippa. Men jag fick ut den men det gjorde ont och tog ett tag. Finns det några andra saker man kan lägga in i sig som inte kan gå av? Elwa
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

15.09.2021

Hej,

Precis som du skriver själv så är det en dålig idé att lägga in någonting i slidan som kan gå sönder, som inte är rent eller som det kan lossna delar från. I bästa fall leder det bara till irritation eller smärta - i värsta fall till att man skär sig eller att man får nån typ av infektion. Men till skillnad från ändtarmen så kan ingenting försvinna upp i slidan spårlöst - utan går oftast förhållandevis lätt att ta ut.

Det finns massor av olika saker du kan lägga upp i slidan, men du måste tänka på dessa tre saker:

  • Föremålet måste vara rent. Det får inte lossna färg eller ämnen från ytan av det. Alla sexleksaker behöver tvättas efter användning för att de skall vara rena och trygga att använda. Om man är osäker så kan man alltid trä på en kondom på föremålet.
  • Föremålet får inte vara vasst så att man kan skära sig eller göra sig illa på det.
  • Föremålet får inte vara så skört att det kan gå sönder eller att delar kan lossna.

Följer du bara dessa råd så kan du använda vad som helst, och idag kan man köpa vibratorer i t.ex. Citymarket (ingen åldersgräns på det) så det finns ingen anledning att riskera sin underlivshälsa med att ta risker.

Kram,

Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Omg

Min flickvän frågade i dag i skolan om hon får suga min penis och jag sa kanske i morgon men jag vet inte om det är rätt kan du hjälpa mig
Lue lisää

Hej decibel!
Jag vet inte varför men jag är attraherad till min pappa. Jag har funderat på detta länge och kan inte hitta ett svar. Jag brukar ha sexuella drömmar om honom och det känns fel. Men ja k...
Lue lisää

En tjej jag gillar frågade i dag om jag vill ha sex med henne men hon sa att vi borde göra det på skoltid vad ska jag göra?
Lue lisää

Hej!
Jag är rädd att jag tänder på djur. Jag har några gånger onanerat till djur som har sex eftersom det fick mig att tänka på sex. Betyder detta att jag är attraherad av djur?
Lue lisää