Äidin auttava käsi

04.01.2018
Hei, mä oon 12v tyttö, mulla ois sellanen kysymys että ku mun äiti tykkää hieroa mun alapäätä. Mun äiti välillä ennen nukkumaaan menoa riisuu mut alasti, ja alkaa hieroa mun rintoja sekä alapäätä. Mä tykkään ku äiti hieroo mua, ja sain ekan orgasmin sitä kautta. Äiti lupas ostaa mulle myös oman hieroma sauvan, jolla voisin tyydyttää itseeni. Me ollaan oltu aika läheisiä äitini kanssa jo pitkään, ja me tykätään toisistamme. Äiti on opettanut mulle seksi asioita jo kaks vuotta, ja oon oppinut hänelt melko paljon. Viimeks ku äiti opetti mua, niin hän imi mun pilluu ja mä laukesin hänen päälensä se oli ihanaa. Halusin vaan kysyy onks tää normaalii? Josefiina33
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

08.01.2018

Hei. Kiitos viestistäsi. Jos tämä mitä kirjoitat pitää paikkaansa niin on kyseessä seksuaalinen hyväksikäyttö. Eli kun kysyt onko tämä normaalia, niin ei ole. Tilanteessa tulisi tehdä ilmoitus viranomaisille ja tutkia asiaa tarkemmin viranomaisten toimesta.

Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.