huomautukset ylinopeudesta

17.06.2020
Vieläkö poliisi lähettää kirjallisia huomautuksia ylinopeudesta, kun tuli voimaan paljon uusia liikennesääntöjä, ja käsittääkseni rikesakoistakin on luovuttu. Ennenhän huomautuksia lähetettiin, jos ylinopeutta oli 3-6 km/h. Vaan entäpä nyt?
Mikael Appel

Poliisi Mikael Vastaa

18.06.2020

Hei!

Automaattisen nopeusvalvonnan yhteydessä poliisi ei enää lähetä kirjallisia huomautuksia pienistä nopeusylityksistä. Poliisi voi edelleen kirjoitta huomautuksia liikennerikkomuksista, mutta ei siis lähetä niitä automaattivalvonnassa.

 

terveisin, Mikael Appel

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mistä voisi saada yksityishenkilön puhelinnumeron? Kaikenlaisia numeropalveluita on kai paljonkin, mutta olisiko mitään ilmaista palvelua. Jos ei täysin ilmaista ole, kunpa olisi edes joku suht halpa ...
Lue lisää

Hei, miksi decibelillä ei ole omaa chattia? Tämä kysymyspalsta on hyvä, mutta minusta voisi olla chat pari kertaa viikossa.
Silloin saisi kysymyksiin vastauksia nopeammin eikä tarvitsisi odottaa useam...
Lue lisää

Irwin laulaa Ryysyranta-laulussaan, että virtti on ainoa viljelyssarka. Mitä se virtti oikein tarkoittaa?
Lue lisää

En ole pystynyt oikein saada itseäni millään tavalla itkemään viime vuodesta asti. Monesti, minulle vain tulee hieman surkeampi olo, mutta ei sen enempää tai vähempää, kun taas monesti muut ovat sanon...
Lue lisää