seksi vei mennessään

08.06.2022
Meille kävi poikaystävän kanssa niin, että meille uusi tilanne vei mennessään. Tarkoitus oli pussailla ja kosketella vaatteiden päältä ja sitten ilman vaatteita. Poikaystävälle minun hyväileminen ilman vaatteita oli niin mukavaa, että hän alkoi imeä rintojani ja sitten nuolla pimppiä. Molemmat kiihottuivat, ja huomasin kohta imeväni hänen penistä. Onko tyypillistä, että seksitilanne menee näin ennakoitua pitemmälle? Meistä tuntui koko ajan tosi hyvälle. Eihän haittaa, että sain spermaa suuhuni?
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

10.06.2022

Hei,

On täysin normaalia, että seksi voi edetä nopeastikkin. Siinä ei ole mitään pahaa, KUNHAN molemmat osapuolet haluavat tilanteen etenevän niin, eikä kummallakaan ole oloa, että toinen painostaisi etenemään seksissä. Kerroit, että teistä molemmista tuntui hyvältä ja se on hyvä kuulla.

Suuseksin yhteydessä spermaa usein joutuu suuhun jo toiminnan aikana, koska peniksestä erittyy ns. touhutippoja jo ennen varsinaista laukeamista. Sperma ei ole vaarallista, eikä siitä ole haittaa, että sitä joutuu suuhun. On kuitenkin huomioitava, että sukupuolitaudit voivat tarttua myös suuseksissä.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mitä sillä tarkoitetaan, että seksissä olisi tiedettävä omat rajat? Pitääkö siinä olla rajoja? Mistä nuori, jolla ei ole vielä kokemusta voisi tietää noita rajoja? Eikö se selviä vain kokeilemalla mis...
Lue lisää

Mitä tarkoittaa creampie?
Lue lisää

Olisi houkuttelevaa kokeilla tyttöystävän kanssa seksiä suihkussa. Onko olemassa jotakin, joka pitäisi ottaa huomioon kun tätä kokeillaan?
Lue lisää

Mitä tarkoittaa tasannevaihe seksin aikana? Kokevatko sekä tytöt että pojat sellaisen?
Lue lisää