suihkuseksi

14.07.2022
Olisi houkuttelevaa kokeilla tyttöystävän kanssa seksiä suihkussa. Onko olemassa jotakin, joka pitäisi ottaa huomioon kun tätä kokeillaan?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

15.07.2022

Hei,

Mikäli suihkuseksi kiinnostaa niin ei muuta kuin kokeilemaan. Haasteena voi toki olla että suihku on yleensä pienehkö tila, ja lattia saattaa olla märkä ja liukas, mutta kunhan näitä asioita ottaa huomioon kokemus voi olla aivan upea.

Mikäli tila on liian pieni tai asennot tuntuvat epämukavilta suihkuseksin ei välttämättä tarvitse mennä yhdyntään asti vaan olla osa esileikkiä.

Terveisin

Tessi

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Miksi pornossa lyödään tosi usein naisia pyllylle? Eikö se ole väkivaltaa? En ole kertaakaan nähnyt, että miestä olisi lyöty.
Lue lisää

Löytyykö kapakoista tai muista ravintoloista helposti seksiseuraa? Luulin aiemmin, että ihmiset menevät niihin juodakseen viinaa. Kannattaisiko tällaisen raittiin miehen lähteä etsimään naista kapaka...
Lue lisää

Mitä sillä tarkoitetaan, että seksissä olisi tiedettävä omat rajat? Pitääkö siinä olla rajoja? Mistä nuori, jolla ei ole vielä kokemusta voisi tietää noita rajoja? Eikö se selviä vain kokeilemalla mis...
Lue lisää

Mitä tarkoittaa creampie?
Lue lisää