Poika ystävä

14.11.2019
Miten voin hankkia poika yhstävän Wilma
Hannele klippt3

Seksuaalineuvoja Hannele Pelli Vastaa

29.11.2019

Hei,

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Halusit tietää miten voisi hankkia poikaystävän. Tarkoitatko poikaystävää seurustelukumppaniksi vai ihan vain ystäväksi?

Pelkästään kaveriksi poikia voi saada vaikka harrastusten tai koulun kautta. Useimmiten ihmisiin tutustuu luonnollisemmin muiden ihmisten kautta; tarkoitan että tutustut poikiin sinun ystäviesi kautta (joku sinun ystävä esittelee kaverin sinulle). 

Seurustelu mielessä poikaystävän voi löytää samalla tavalla. Kun tapaat pojan josta pidät niin yritä tutustua häneen paremmin. Voit lähettää vaikka viestejä snapissa tai pyytää vaikka kahville. Seurusteluun tarvitaan molempipuoleinen halu olla yhdessä ja tehdä kaikkea mukavaa ja jakaa ajatuksia. Toista ei voi pakottaa tykkäämään, useimmiten poikaystävä löytyy kun sitä vähiten odottaa, ihan sattumalta törmäät ihmiseen josta pidät "sillä tavalla", tuntuu perhosia mahassa ja kaikki on ihanaa juuri hänen seurassa. 

Olet vielä nuori, olen varma että tulet törmäämään poikaan johon ihastut ja hän sinuun. Nauti elämästä ja nuoruudesta!

Mukavaa joulunodotusta sulle! :)

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mistä voisi saada yksityishenkilön puhelinnumeron? Kaikenlaisia numeropalveluita on kai paljonkin, mutta olisiko mitään ilmaista palvelua. Jos ei täysin ilmaista ole, kunpa olisi edes joku suht halpa ...
Lue lisää

Hei, miksi decibelillä ei ole omaa chattia? Tämä kysymyspalsta on hyvä, mutta minusta voisi olla chat pari kertaa viikossa.
Silloin saisi kysymyksiin vastauksia nopeammin eikä tarvitsisi odottaa useam...
Lue lisää

Irwin laulaa Ryysyranta-laulussaan, että virtti on ainoa viljelyssarka. Mitä se virtti oikein tarkoittaa?
Lue lisää

En ole pystynyt oikein saada itseäni millään tavalla itkemään viime vuodesta asti. Monesti, minulle vain tulee hieman surkeampi olo, mutta ei sen enempää tai vähempää, kun taas monesti muut ovat sanon...
Lue lisää