aina kipeä

10.01.2017
Hei! Minulla on nyt niin että muistan ainakin 2 vuoden ajan ollut joka päivä huono olo. päähän särkee, nenää polttaa ja kirvelee, kurkku kipeä yms. ei semmoista että tuntuisi olevan todella kipeä vaan vähänniinkuin olisin aina vähän kipeä. tämä alkaa jo ärsyttämään, kun niin paljon elämääkin rajoittaa.. en esimerkiksi pysty menemään kavereille koulun jälkeen kun niin huono olo, lösähdän vain sängylle suoraan koulunjälkeen. juon todella paljon vettä kun siitä oon lukenu et vois tulla huono olo jos se unohtuis mutta ei oo vaikuttanut veden lisääminen. koulukin menee huonommin kun kokoajan sattuu eikä pysty keskittymään kunnolla. mitä tämä voisi olla? yksi opettaja puhui huonosta sisäilmasta, ja vähän mietityttääkin kun ei mulla kesälomalla ole kipeä olo. pitääkö mennä terkkarille tai jopa lääkärille?
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

18.01.2017

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Suosittelen, että menet juttelemaan aiheesta koulusi terveydenhoitajalle. Hän ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin lääkäriin ja lisätutkimuksiin. Ilman muuta kannattaa lähteä selvittämään mistä jatkuva huonovointisuus johtuu. Kannattaa myös kertoa asiasta vanhemmillesi, he voivat myös auttaa sinua hoitamaan asiaa eteenpäin terveydenhuollossa.

ystävällisin terveisin
Teija
Nuorten Jyväskylä


Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.