moi

31.12.2012
http://www.decibel.fi/fin/Kysy_pois/Sisapuoli_&_terveys/moi.222.q4467.html?qcID=37 ei oo ollu muita kipuja ja siis ku tossa oli et jos jatkuu niin pitää ottaa yhteys lääkäriin se on ollu sen kaks kertaa ainaki mut sitten sen jälkeen ei enää..ja pitääkö apteekista voiteita kokeilla jos saa muuten paranemaan? kysyisin myös kun käytin e pillereitä 9kk ja siirsin niillä kans menkkoja ja lopetin ton 9kk jälkeen koska huomasin että verenpaine nousi tms enkä oo ollu ollenkaan niiden takia gynekologilla niin pitäiskö mennä vaikka lopetin ne?

:)
18.10.2013

Hei taas! :)

Jatkuvalla verenvuodolla tarkoitetaan tässä yhteydessä kyllä pitempään kuin kaksi päivää. Sanoisin, että jos verenvuotoa kestää yli viikko, kannattaa asia käydä tarkistuttamassa. Jos saat vaivan muuten paranemaan, ei sinulla myöskään ole mitään syytä käyttää/kokeilla apteekin voiteita. :)

Mistä sait e-pillerit? Ja missä olet käynyt tarkistuttamassa verenpaineesi? Kouluterveydenhoitajaltasi? Eikö teillä siellä ollut puhetta jatkosta...? Alat olla sen ikäinen, että mielestäni sinun kannattaa käydä gynekologilla tarkistuttamassa, että kaikki on ok, vaikket käyttäisikään enää e-pillereitä.

Jos sinulla vielä on tarvetta e-pillereille ehkäisymielessä, voi varmasti jokin toinen merkki sopia sinulle paremmin, kannattaa siinä tapauksessa mainita asiasta lääkärikäynnilläsi. Jos sait pillerit kouluterveydenhoitajallasi, voi hän varmasti auttaa sinua varaamaan ajan gynekologille. Voit lukea lisää siitä, mitä gynekologi-käynnillä tapahtuu alla olevasta linkistä.

Terveisin nuorisotiedottaja Lena

Linkki Gynekologinen tutkimus sivulle.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.