Outo tuntemus

21.11.2016
Heippa. On alaselkä aika jumissa ja nyt kun virtsaan nii tuntuu semmost outoo tunnetta sukupuolielimen yläpuolella vasemmalla semmost heijaste tuntemusta se ei ole kipua eikä jatkuvaa vaan välillä sittenkun oikasen alaselkää vasemmaan puolen alaselkää nii ku otan pois taivutuksesta selkäni tunnen että se on tosi jumissa se puoli. Niin voiko kipeä alaselän alue heijastaa kipua toisaalle. Eikä selkä särje yhtää on vaan jumissa ja outo tuntemus vaan toisella puolella kehoa samalla suunnalla vasemalla :D. Niin vaikuttaako runsas autossa istuminen myös tämmöseenm ? Jaakko
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

28.11.2016

Hei!
Kiitos kysymyksestä.
Selkäkipu saattaa kyllä heijastaa kiputuntemusta muuallekin kuin vain selkään. Ja kyllä, runsas istuminen vaikuttaa epäedullisesti selkään ja lonkan ojentajiin. Siksi olisikin hyvä jaloitella välillä, jotta saa veren kunnolla kiertämään jaloissa. Olisi myös hyvä tehdä vastavenytyksiä. Jumissa olevaan selkään suosittelisin venytyksiä ja mahdollisesti hierontaa. Hyvä lihaskunto sekä vatsa- että selkälihasten ja muidenkin lihasten ylläpitää paremmin hyviä työskentelyasentoja kuin heikot lihakset.

terveisin, Miia, terveydenhoitaja - Nuortenelämä.fi

Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.