Terska paljaana

14.12.2018
Minulle on alkanut käymää niin, että esinahka on yön aikana mennyt itsestään terskan taakse ja herätessä terska on täysin paljaana. Olen vetänyt esinahan takaisin terskan päälle, tällöin esinahka peittää terskan ihan hyvin. Lähiaikoina kuitenkin esinahka on alkanut itsestään rullaantumaan pois terskan päältä. Tämä aiheuttaa outoa tunnetta terskassa ja hiertää boksereissa. Vedän esinahan takaisin terskan päälle aina kun mahdollista. Välillä se pysyy siinä hyvinkin, mutta sitten taas tunteen kun esinahka vetäytyy terskan päältä pois.

Voiko asialle tehdä jotain? Vai annanko vaan olla esinahkan terskan takana aina kun se sinne itsestään menee? Välillä nolottaa esim. kuntosalin suihkussa kun, sielläkin pari kertaa esinahka lipsahtanut pois terskan päältä ja terska täysin paljaana. Kannattanee varmaankin totutella asiaan että terska on paljaana?
20.12.2018

Hei ja kiitos viestistäsi. Sinun esinahkasi on ilmeisesti sen verran väljä ettei se pysy terskan päällä. Siksi se jää tai vetäytyy siis terskan taakse ellet vedä sitä itse takaisin.
Tärkeää on, että peset sukupuolielinten alueen joko vedellä tai ko. alueelle sopivalla pesuaineella, ettei limakalvot kuivu. Jos terskan alueen limakalvo näyttää kuivalta tai hilseilevältä, voi sitä rasvata perusvoiteilla.
Jos asia sinua kovin isosti vaivaa ja häiritsee niin voit tietysti olla asiassa yhteydessä myös terveydenhuoltoon ja tiedustella sieltä vielä tarkemmin onko syytä esimerkiksi lääkärillä käyntiin.

terveisin, Mika - Nuortenelämä.fi

 
 
 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.