Ongelma

10.08.2021
Parhaan kaverini tyttöystävä on lähettänyt minulle muutaman alastonkuvan itsestään ja kaverini ei sitä tiedä. Aluksi olin mielissäni kun hän lähetti kuvan mutta muutaman kuvan jälkeen en enää ole. Pitäisikö minun kertoa kaverilleni tästä ?
Tero
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

13.08.2021

Hei,

Suosittelen, että kerrot kaverillesi. Uskon, että jokainen haluisi vastaavassa tilanteessa tietää oman kumppaninsa touhuista. 

Kannattaa toki hieman varautua kaverisi suhtautumiseen. Voi olla vaikeaa uskoa omasta kumppanista tämmöistä, mutta se, että kerrot itse asiasta rehellisesti kaverillesi, on tässä viisas ratkaisu. Kaverisikin ymmärtää sen vähintään ajan kanssa.

Kenenkään ei tarvitse joutua vastaanottamaan alastonkuvia toiselta henkilöltä tahtomattaan. On myös toki luonnollista, että kuvista on aluksi mielissään, eikä sitä tarvitse hävetä. Voisit ilmaista kaverisi tyttöystävälle suoraan, että et halua enää alastonkuvia häneltä. Jos sanominen ei auta, ota ihmeessä uudelleen yhteyttä, niin voimme miettiä yhdessä asiaan ratkaisua. Samoin, jos sinulle aiheutuu muuten asiasta ongelmia.

Tsemppiä!

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko normalia että valkovuoto on saman näköistä kun löysäkakka ja haisee lehmän paskalta sen haistaa jopa housujen läpi ihme että ei oo tullu vielä koko lehmää pillusra
Lue lisää

Minua kiinnostaisi tyttöjen pikkuhousujen hajut. Tarttuuko pikkuhousuihin hajua, kun tyttö on housut jalassa niin kiihottunut, että pikkarit kastuvat? Tarttuuko hajua varmemmin stringeihin kuin muihin...
Lue lisää

Tuntuuko tissien hyväileminen tytöistä hyvälle? Miksi nännit jäykistyvät aina pornofilmeissä, kun niitä imetään ja nuollaan? Onko jopa mahdollista saavuttaa orgasmi pelkästään tissien koskettelulla?
Lue lisää

Onko totta, mitä yksi kaverini väitti? Se sanoi, että jos tyttö on oikein kiihottunut yhdynnän aikana, pillu suorastaan litisee. Ja että se kuulostaa ja tuntuu älyttömän hyvältä.
Lue lisää