voimakas mieliteko kähmiä persettä

04.01.2022
Minun tekisi ihann hirveästi mieli kähmiä yhden tytön persettä. Olen ollut pari kertaa jo puristamaisillani sitä, mutta olen viime tingassa pystynyt vielä pitämään sormeni erossa siitä. Pelkään, että joku kerta en siihen pysty. Ties mitä hirveää siitä sitten seuraisi. Miten pääsisin eroon halustani? On vaikeaa olla koko ajan koulussa samassa luokassa.
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

05.01.2022

Hei,

On tosi hyvä merkki, että tiedostat toisen ”kähmimisen” olevan väärin ja että sillä voi olla seuraukset. Kuten muidenkin mielitekojen kanssa, on vaa maltettava oma mieli ja tekemättä semmoista, mitä ei saa tehdä. Yritä olla ajattelematta tätä haluasi niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Uskon, että halusi menee ajan kanssa ohi, koska tiedostat, ettet saa tehdä sitä ja että joutuisit ongelmiin teosta. Jos et ajatuksen voimalla pääse eroon tästä halustasi, voisi olla hyvä keskustella esimerkiksi koulukuraattorin kanssa asiasta ja keksiä hänen kanssa sinulle muuta ajateltavaa koulupäivien aikana.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko normalia että valkovuoto on saman näköistä kun löysäkakka ja haisee lehmän paskalta sen haistaa jopa housujen läpi ihme että ei oo tullu vielä koko lehmää pillusra
Lue lisää

Minua kiinnostaisi tyttöjen pikkuhousujen hajut. Tarttuuko pikkuhousuihin hajua, kun tyttö on housut jalassa niin kiihottunut, että pikkarit kastuvat? Tarttuuko hajua varmemmin stringeihin kuin muihin...
Lue lisää

Tuntuuko tissien hyväileminen tytöistä hyvälle? Miksi nännit jäykistyvät aina pornofilmeissä, kun niitä imetään ja nuollaan? Onko jopa mahdollista saavuttaa orgasmi pelkästään tissien koskettelulla?
Lue lisää

Onko totta, mitä yksi kaverini väitti? Se sanoi, että jos tyttö on oikein kiihottunut yhdynnän aikana, pillu suorastaan litisee. Ja että se kuulostaa ja tuntuu älyttömän hyvältä.
Lue lisää