mahdollisuus pikapanoon

17.11.2022
Moi. Miten voisi päästä kokemaan sellaisen ns. pikapanon? Tyttöähän pitää aina hyväillä pitkään, että pillu kostuisi. Joskus tekisi ainakin itseni mieli päästä nopeasti panemaan.
Stinke

Nuorisotiedottaja Stinke Vastaa

18.11.2022

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Pikapanolla tarkoitetaan yleensä nopeasti viriävää seksuaalista aktia, johon ei kuulu pitkät esileikit tai pitkitetty yhdyntä; sen tarkoitus on purkaa paineita nopeasti, esimerkiksi aikataulusta johtuen. Naiset ovat erilaisia ja myös naisten tarpeet voivat vaihdella tilanteiden mukaan. Joskus myös naiset haluavat nopeaa tyydytystä tai nopeaa kontaktia, vaikka se ei johtaisikaan orgasmiin asti (mihin myös pikapano voi luonnollisesti johtaakin).

Pikapano voi olla myös hyvin kiihkeää ja voi olla, että vaikka itse yhdyntä kestäisikin vain sen pikaisen hetken, on esileikki voinut jatkua eri muodoissaan jo ennen sitä pitkään, virittäen naisen tunnelmaan. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos pikapano tapahtuu nopeasti lounastauolla. Ehkä pari on esimerkiksi viestitellyt jo ennen aktia siten, että viestit ovat virittäneet tunnelmaan.

Tunnelma ja ajatus pikapanosta voi viritä myös nopeasti arjen keskellä, esimerkiksi ennen töitä. Mikäli henkinen puoli on mukana ja haluaa seksiä, mutta keho ei ole ehtinyt mukaan, voi aina käyttää liukuvoidetta.

Terv. Stinke

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko niin, että jos puristelee miehen palleja vähän ennen ja samalla kun hän laukeaa, niin spermaa tulee enemmän. Tapaan joskus puristella poikaystäväni palleja samalla kun hän panee mua takaapäin ja ...
Lue lisää

Onko mahdollista, että sekä tyttö että poika saisivat orgasmin samaan aikaan? Onko siinä kyse puhtaasta sattumasta, jos niin kävisi, vai voiko siihen itse vaikuttaa? Olisiko yhtäaikainen orgasmi vielä...
Lue lisää

Millä tavoilla seksiä voi harrastaa takaapäin asennossa?
Lue lisää

Haluaisin harrastaa seksiä jonkun vanhemman naisen kanssa mutta kun olen alaikäinen, en kehtaa kertoa siitä vanhemmilleni ja pystynkö sitä aivan itse hankkimaan.
Lue lisää