Kielimatka

05.01.2015
Moi!
Onko olemassa mitään edullisia kielimatkoja? Haluaisin päästä Los Angelesiin kielimatkalle, mutta missä olisi kaikista halvimmat sellaiset? Kiitos kun autoitte! kielinautti

Nuorisotiedottaja Jenny Vastaa

08.01.2015

7.1.2015

Hei!

EF järjestää ryhmäkielimatkoja 10 - 18-vuotiaille ja kielikursseja ulkomaille yli 16-vuotiaille ja vanhemmille. Kurssikohteina on m.m. USA. Kannattaa käydä EF: n nettisivuilla ja tilata ilmainen esite, josta löytyy hinnasto -hintoja kun ei sivuilla kerrota. Speak&Fun tarjoaa myös matkoja Los Angelesiin, mutta hinta on heiltäkin kysyttävä puhelimitse tai sähköpostitse. Myös STS-kielimatkat järjestää kielimatkoja USA:han ja Los Angelesiin. Matkan hinta on kuitenkin ajalle 21.6-12.7.2015 nettisivuston mukaan 3899 euroa.

Jotkut nuorisotoimistot/-keskukset järjestävät nuorille viikon-parin mittaisia matkoja ulkomaille, yleensä kohteet ovat kuitenkin Euroopan maita. Nuorisotoimistojen järjestämät matkat ovat siitä hyviä, että ne ovat yleensä huomattavasti halvempia kuin kielimatkoja järjestävien yritysten matkat ja niillä saa mukavaa ensikokemusta matkustelusta ja kielistä. Sinun kannattaa kysyä nuorisotoimiston matkoista oman kotikuntasi nuorisosihteeriltä. Nuorisotoimistojen järjestämät matkat ovat kivoja, koska niillä voi oppia tuntemaan uusia ihmisiä paitsi kotikunnastansa myös ulkomailta -koska yleensä samalle matkalle lähtee nuoria myös muista maista ja heidän kanssaan majoitutaan samaan paikkaan ja tehdään juttuja yhdessä.

Terveisin nuorisotiedottaja Jenny

8.1.2015

Lisään tähän vielä, että joistain kouluista on mahdollista lähteä vaihto-opiskelijaksi johonkin toiseen maahan ja se on hieno tilaisuus oppia m.m. maan kieltä. Nyt en tideä missä opiskelet mutta ainakin esim. ammattikorkeakouluista ja yliopistoilta järjestetään tällaisia vaihtoja, joiden kesto on yleensä noin 4 kk. Jos tällaiseen ns. vaihtoon hakeutuu voi saada Kelan maksaman opintotuen myös ulkomailla opiskelun ajaksi. Kuluja syntyy tietenkin asumisesta ja ruuasta, myös muista ostoksista mutta sitähän voi vaikka lähteä jonkun kaverin kanssa ja jakaa kulut kahtia.

Jenny

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.