esinahan liikkuminen

18.05.2020
Liikkuuko esinahka terskan päällä edestakaisin yhdynnän aikana samalla tavalla kuin pojat liikuttelevat sitä kädellä itsetyydytyksessä? Jos se liikkuu yhdynnässä ilman kondomia, onko juuri se syynä, miksi kondomin käyttö vie suuren osan nautinnosta pois?
kristiina annila

Kätilö ja seksuaalineuvoja Kristiina Vastaa

25.05.2020

Heippa!


Kyllä, liikkuu suurinpiirtein samalla tavalla yhdynnässä kuin käsin tyydyttäessä. Kondomin alla esinahka ei pääse liikkumaan aivan samalla tavalla, lisäksi se hiukan himmentää ihon tuntoaistimusta, joten siinä voi olla hyvinkin syy siihen että yhdyntä tuntuu toisenlaiselta. Lisäksi jotkut kokevat epämiellyttävänä kondomin käytön, tai keskeytyksen joka tulee, kun kondomi laitetaan paikoilleen.


Terv Kristiina, seksuaalineuvoja

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Millä tavalla seksitautitesti otetaan pippelistä? Sattuuko se? Ottaako terkkari pippelin käteensä testihetkellä, vai voiko sen tehdä itse? Onnistuuko näytteen otto, jos tulee erektio? Olen varma että ...
Lue lisää

Tunteeko pippeli puristusta yhdynnän aikana, kun poika liikuttelee sitä tytön pimpissä edestakaisin? Ja miten pimppi saa siemensyöksyn tulemaan? Onko siinä jotain taikaa?
Lue lisää

Miksi pojat saavat yöllisiä siemensyöksyjä? Minkä ikäisenä niitä alkaa tulla? Tuleeko ne ihan itsestään, vai kosketteleeko ne unissaan pippeliä? Tuleeko niitä vielä sitten, jos on tyttöystävän kanssa ...
Lue lisää

Kuinka kauan pojilla voi kestää erektio? Voiko se jatkua tuntien ajan? Ja sattuuko kulliin, jos esinahka ei liiku tarpeeksi, vaan on kiinni terskassa?
Lue lisää