Haavauma klitoriksessa

03.06.2020
Heräsin keskellä yötä ja huomasin että klitorikseni on kosketus arka. Siinä ehdin jo googlettaa että kyseessä on varmasti hiiva-tulehdus, vaikka muita oireita ei ole. En saanut nukuttua, koska pelkäsin että joudun lääkäriin. Aamulla noustessani menin vessaan ja katsoin peilistä klitoristani ja huomasin että sen klitoriksen ”esinahan” sisällä oli kaksi pientä aluetta jossa iho oli mennyt rikki. Huuhtelin alueet varovasti ja laitoin hieman rasvaa siihen alueelle. Sitten googlasin haavaumasta ja pelkään että minulla on nyt emättimen syöpä koska sen oire on haavaumat. (olen vasta 14v) Olen pienestä asti pelännyt vakavia sairauksia ja varsinkin syöpää koska minulla on hypokondria. Voitteko selvittää mikä minulla voisi olla. Peloissaan oleva
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

10.06.2020

Hei, 

kiitos kysymyksestäsi. Valitettavasti näin verkkoneuvonnan välityksellä ei pysty selvittämään, mistä tilanteessasi on kyse. Rauhoitteluksesi voin kertoa, että emättimen syöpä on harvinainen sairaus ja siihen sairastumisikä on tavallisesti 50-60 vuotta. 

Jos oireet yhä jatkuvat: Kannustan sinua soittamaan paikkakuntasi terveysasemalle ajanvarausnumeroon, josta saat neuvoja ja tarvittaessa varattua ajan terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle. Siellä osataan selvittää, mistä on kyse ja lisäksi saat sen osalta mielenrauhan, kun asia selviää. :) 

 

Tsemppiterkuin, Riina | Nuortenelämä.fi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.