hurja fantasia

26.03.2020
Hei. Minulla on fantasia sellaiseen, mitä en todennäköisesti pystyisi toteuttamaan käytännössä. Jo sen vaikutuksista terveyteen sekä muutenkin varmaan oksentaisin. Kyseessä siis olla orjana tallilla hevostytöille. He pakottaisi nuolemaan heidän ratsastussaappaansa puhtaaksi. Eli niissä voisi olla hevosenlantaa, mutaa, hiekkaa, savea. Tuleeko tälläinen jotenkin alitajunnasta vai miten tollainen mielikuva voi tulla? Ainakin minua kiihottaa suunnattomasti ajatus tästä.
kristiina annila

Kätilö ja seksuaalineuvoja Kristiina Vastaa

26.03.2020

Hei!

Ihmisillä on monenlaisia seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä fantasioita. Osa niistä on sellaisia, jotka voisimme toteuttaa, osa sellaisia jotka ovat kiihottavia ja nautintoa tuovia vain juurikin fantasioina, emmekä koskaan voisi tai pystyisi niitä toteuttamaan. Tässä ei ole mitään väärää eikä epänormaalia. Mistä erilaiset fantasiat kumpuavat, on vaikea sanoa. Jokin paikka tai tuoksu esimerkiksi voi palauttaa mieleesi siihen joskus yhdistyneen hyvän olon tai kiihottumisen, ja se saa sinut fantasioimaan.

Erilaiset fantasiat ovat hyväksi, ja auttavat ihmistä tutustumaan omiin haluihinsa ja mieltymyksiinsä. Fantasioiminen voi myös olla apuna esimerkiksi orgasmin saamisessa, jos se muuten on hankalaa.

 

Terkuin Kristiina, seksuaalineuvoja

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Minulla on aina ollut sellainen olo etten halua koskaan harrastaa seksiä enkä olla parisuhteessa. Kuitenkin joinakin aikoina minulle tulee pakottava tarve itsetyydyttää ja yritän kaikin keinoin välttä...
Lue lisää

Miksi tytöt saavat emätinpieruja seksin aikana? Voiko poika estää niiden syntymistä mitenkään?
Lue lisää

Millainen seksiasento doggystyle oikein on. Miten mies ja nainen siinä on?
Lue lisää

Mitä rintaseksi on?
Lue lisää