Keikat

31.12.2012
Moi!
Kelle pitäis lähettää pyyntö jos yks laulaja tulisi keikalle Pietarsaareen? Niin kuka on keikkojen järjestäjä täällä tai kelle vois ehdottaa sitä? Kiitos!

-mok
18.10.2013

Hei!

Hienoa että olet valmis tekemään aloitteen haluamasi artistin saamiseksi Pietarsaareen. Voisit olla ensisijaisesti yhteydessä keikka ehdotuksesi kanssa Pietarsaaren nuorisovaltuustoon joka on joinakin vuosina järjestänyt keikkoja Alle 18-vuotiaille (Esim: Anna Abreu ja Sturm und drang). Voit myös kysellä keikan järjestäjäksi Pietarsaaren nuorisotoimistoa taikka After Eight musiikki kahvilaa. Kulttuuritoimistokin voisi innostua oma-aloitteisuudestasi ja innostua järjestämään keikkaa joka ei olisi vain tietynikäiselle kuulijakunnalle tarkoitettu.

Terveisin nuoriso-ohjaaja Saija

Pietarsaaren nuorisovaltuusto

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mistä voisi saada yksityishenkilön puhelinnumeron? Kaikenlaisia numeropalveluita on kai paljonkin, mutta olisiko mitään ilmaista palvelua. Jos ei täysin ilmaista ole, kunpa olisi edes joku suht halpa ...
Lue lisää

Hei, miksi decibelillä ei ole omaa chattia? Tämä kysymyspalsta on hyvä, mutta minusta voisi olla chat pari kertaa viikossa.
Silloin saisi kysymyksiin vastauksia nopeammin eikä tarvitsisi odottaa useam...
Lue lisää

Irwin laulaa Ryysyranta-laulussaan, että virtti on ainoa viljelyssarka. Mitä se virtti oikein tarkoittaa?
Lue lisää

En ole pystynyt oikein saada itseäni millään tavalla itkemään viime vuodesta asti. Monesti, minulle vain tulee hieman surkeampi olo, mutta ei sen enempää tai vähempää, kun taas monesti muut ovat sanon...
Lue lisää