Kuppa

31.12.2012
Mikä on kuppa-sairaus?
18.10.2013

Hei!
Kuppa on siis syfilis eli vakava sukupuolitauti. On melkein parempi että luet tästä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuppa.

Jos epäillet että sinulla on sitä, niin sieltä löydät kuvia. Kuppa on vaarallinen jos sitä jätetä hoitamatta: "Kuppa voi aiheuttaa oireita myös keskushermostossa, jolloin puhutaan aivokupasta eli neurosyfiliksestä" (Wikipedia). Pääsääntö on että aina kun epäilet että sinussa on jotain fyysisesti vikaa, mene heti lääkäriin! Koulun terveydenhoitajan kautta saat tietoa mihin on paras mennä.

Wikipedia:an

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Minun pitäisi varata aika seksitautitesteihin. Mitkä kaikki taudit olisi testattava, ja kuinka se oikein tapahtuu? Olen poika, ja olin yhdynnässä tytön kanssa ilman kondomia. Sen lisäksi meillä oli su...
Lue lisää

Minulla on huuliherpes, mutta voiko se tarttua alapäähän. Seksiä en ole harrastanut. Esim jos sormella koskettas herpestä ja sitten genitaali aluetta.
Lue lisää

Moi!
Päädyin hölmönä humalassa sänkyyn naisen kanssa joka kertoi kantavansa jotain sukupuolitautia. Tästä syystä harrastimme vain ”käsipeliä”, emmekä edenneet sen pidemmälle. Hän sylkäisi terskani pää...
Lue lisää

Onko totta että ala-asteikäisetkin voivat "naida" keskenään? Onko näin käynyt?
Lue lisää