Oma komediallinen ohjelma

31.12.2012
Olen kahden kaverini kanssa jo monta vuotta kuvannu erästä komediallista ohjelmaa, jaksoja on tullut paljon ja ohjelman (jos sitä nyt siksi voi kutsua) idea on kehittynyt vuosi vuodelta. Olemme kaikki ilmaisutaidollisesti lahjakkaita ja nyt kysyisinkin mitä pitäisi tehdä, sillä haluaisimme saada näkyvyyttä tälle ohjelmalle. Mihin kannattaisi lähettää ohjelmamme idea ja jaksot/jakso? Ongelmana tietenkin on se että olemme kaikki nuoria, joukossamme on yksi yli 15 vuotias ja kaksi kohta 15 vuotiasta, tarvitsisimme jonkun huolehtimaan tekijänoikeusasiosta yms. Neuvoja?
18.10.2013

Hei! Aloita ottamalla yhteyttä Helena Rantaan botnia tv:stä. Kertokaa mailissa mitä te olette kuvanneet, kuinka pitkä se juttu on jne. Sopikaa kokous jos hän on kiinnostunut. E-mail: helena.ranta@anvia.fi. Jos hän ei ole kinnostunut, hän pystyy varmaan antamaan neuvoja mihin teidän pitäisi ottaa yhteyttä, esim. media-alan tuotantoyhtiöihin ym.

T Decibel

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hei! Olen nuori 16- vuotias lukiolainen, käyn lukion toista vuosiluokkaa. Minulla on sellainen ongelma, että haluaisin vaihtaa lukiota. En viihdy kyseisessä lukiossani ollenkaan sillä tämä on pieni ko...
Lue lisää

Hei. Minulla on unelmana poliisin ammatti mutta minulla on lastenreuma, ollut pian jo 10 vuotta. Vaikuttaako se kouluun pääsyyn, jos sairaus ei vaivaa esim juoksutilanteessa?
Lue lisää

Milloin minun kyrpäni kasvaa yli 18 senttimetriseksi
Lue lisää

Onko reilua että opettaja pistää wilma merkinnän siitä että en ollut tehnyt läksyjä, koska olen tottunut siihen että opettaja laittaa wilmaan läksyt ja tällä kertaa hän ei ollut laittanut niitä wilmaa...
Lue lisää