yöllisestä siemensyöksystä nauttiminen

07.05.2020
Onko minun tavassani suhteutua itsetyydytykseen ja laukeamiseen jotakin ihan outoa? Olen 17v poika, enkä harrasta juurikaan itsetyydytystä. En tee sitä, koska haluan saada mahdollisimman usein siemensyöksyn nukkuessani. Se tuntuu minusta nautinnollisen ihanalta, ja paljon paremmalle kuin itsetyydytyksellä aikaan saatu. Minulla on märkiä unia 4-5 kertaa viikossa. Ne ovat lisääntyneet viimeisen puolen vuoden aikana. Osaatteko sanoa, mistä se voi johtua? Nukkumaan käydessäni ajattelen tyttöjä, ja pari kertaa viikossa katselen pornoakin. Nukkumaan käydessä minulla on siis seksi mielessä, ja kova penis. Nukahdan nopeasti. Herään aina pian siemensyöksyn saatuani. Tuntuu ihanalta olla ihan unenpöpperössä, koska tiedän nukkuvani sen jälkeen todella sikeästi. Otan vain housut jalastani, pyyhin peniksen paperilla ja samassa nukahdan taas. Nukun 8-9 tuntia yössä. Onko tämä mielestänne normaalia? Toki haluaisin kokemuksia myös seksistä tyttöjen kanssa.

Miia Vastaa

18.05.2020

Hei,

Kiitos kysymyksestä.

Se miten omaa seksuaalisuuttaan toteuttaa tai haluaa toteuttaa, on jokaisen henkilökohtainen asia. Mainitset nauttivasti yöllisistä siemensyöksyistä, joten sinulla on oikeus niistä nauttia, ilman, että sinun tulisi miettiä onko se normaalia tai ei, se on sinulle normaalia.

Lisääntyneet märät unet saattavat liittyä ihan normaaliin kasvuun ja kehitykseen, eikä ole haitallista, eikä kukaan asiasta kärsi. Tyttöasiat järjestyvät aikanaan, niitä on turha kiirehtiä. Asiat ovat sinulla kuitenkin juuri niin kuin niiden tuleekin olla.

 

Miia Prepula

Terveydenhoitaja, Seksuaalineuvoja

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.