Alasuoja

11.04.2021
Haluaisin pitää alasuojaa joka päivä mutta mitä jos muut huomaavat. Joudunko koulussa kiusatuksi jos muut huomaavat alasuojan käytön.

Toinen kysymys miksi alkaa seisoa jos joku koskee muhun hanskat kädessä. Lääkärissä ja hammaslääkärissä alkaa seisoa heti hanskojen käsiinlaiton jälkeen. Nolottaa. Voiko terveystarkastukseen tai hammaslääkäriin tulla munasuojat jalassa.

Kolmas kysymys saako uimahalleissa laittaa alasuojakupin uimahousujen sisään. Mitä muut ajattelevat. Ice
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

16.04.2021

Hei,

Ensiksi haluaisin tietää, haluatko käyttää alasuojaa piilottaaksesi sen, että sinulla seisoo vai siksi, että koet sen kiihottavaksi? Sillä ei varsinaisesti ole väliä, mutta voisi olla hyvä, että itseksesi mietit tätä.

En osaa sanoa, miten oppilaat koulussa reagoisivat siihen, jos huomaisivat sen. Se saattaisi kuitenkin herättää kysymyksiä, koska ei ole kovinkaan yleistä kulkea ympäriinsä alasuoja päällä koko ajan. Tosin se ei ole mitenkään kiellettyä tai haitaksi itsellesi myöskään – joten se on sinun itsesi päätettävissä.

Ihmiset kiihottuvat erilaisista asioista. Ei ole ollenkaan epätavallista, että erilaiset materiaalit tuntuvat tuntuvat jänniltä tai kiihottavilta – niinkuin sinun tapauksessasi. En usko, että kukaan huomaa alasuojaasi, jos käytät sitä hammaslääkärissä, koska siellä ei tutkita sitä osaa vartalosta. Jos sinusta tuntuu ”turvallisemmalta” pitää alasuojaa, silloin vain yksinkertaisesti pidät sitä. Käyttäessä sitä uimahousujen alla, voi olla, että se huomataan helpommin – mutta voit kokeilla sitä kotona ennen kuin menet uimahalliin.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olin hyväilemässä poikaystäväni pippeliä, kun huomasin esinahkaa varovasti taaksepäin vetäessä, että siinä oli vielä yksi kiinnike. Esinahka oli siis yhdestä kohtaa kiinni terskassa. Lopetin esinahan ...
Lue lisää

Poikaystäväni petti minua. Ostettiin hänelle yhdessä tuollainen penislukko jotta voisin luottaa häneen ja vähän rangaista.
Hän siis itse ehdotti että pitäisin häntä penislukossa niin kauan kuin haluan...
Lue lisää

Millä tavalla seksitautitesti otetaan pippelistä? Sattuuko se? Ottaako terkkari pippelin käteensä testihetkellä, vai voiko sen tehdä itse? Onnistuuko näytteen otto, jos tulee erektio? Olen varma että ...
Lue lisää

Tunteeko pippeli puristusta yhdynnän aikana, kun poika liikuttelee sitä tytön pimpissä edestakaisin? Ja miten pimppi saa siemensyöksyn tulemaan? Onko siinä jotain taikaa?
Lue lisää