Masturbointi

09.09.2021
Vielä masturboinnin vähentämisestä. Välillä kesken töiden oon mennyt masturboimaan, siksi lääkäri käski vähentää sitä. Luin tuommoisesta penislukosta, auttaisikohan se, ainakin työpäivän ajaksi tai vaikka pidempään ? Asko
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

13.09.2021

Hei,

Sillä on tietty merkitys, mikä on syynä siihen, että tunnet tarvetta masturboida kesken päivän. Jos kyse on pakonomaisesta käytöksestä, joka toistuu usein tai jos se on ollut yksittäinen kerta, jolloin olet kiihottunut niin paljon, ettet ole pystynyt keskittymään.

Minkälaisia ajatuksia se herättää sinussa, kun lääkäri suositteli sinun yrittää vähentämään masturbointia? Ahdistaako se sinua vai uskotko, että se voisi onnistua ilman ongelmia?

Tällä oikeastaan kysyn oikeastaan sitä, onko masturbointi pakonoimaista käytöstä vai onko kyse seksuaalisesta kiihottuneisuudesta?

Penislukko tarkoittaisi, ettei sinun ole mahdollista tyydyttää itseäsi, kun lukko on päällä, mutta se ei luultavasti muuttaisi asiaa niin paljoa. Ajatuksena se olisi vähän sama, kun estäisi alkoholin juomisen teippaamalla suunsa – väliaikaisesti se estäisi sen, vaikka oikeasti syy ”sopimattomaan” käytökseen tulisi selvittää. Mahdollisesti penislukko voisi jopa pahentaa asiaa. Suurin osa niistä, jotka käyttävät penislukkoa ovat semmoisia, jotka nauttivat tai kokevat kiihottavaksi sen, etteivät saa koskettaa. Toisin sanoen kyse ei ole siitä, että itsetyydytystä yritettäisiin rajoittaa, koska sitä tekisi liian usein, vaan lukkoa käytetään sen vuoksi, että kiihotutaan siitä, kun ei voi tyydyttää itseään.

Mielestäni sinun tulisi puhua jonkun kanssa, esimerkiksi seksuaaliterapeutin tai psykologin, jotta saisit mahdollisuuden löytää uusia tapoja käsitellä kiihottumistasi/masturbointia.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hei!
Olen 22-vuotias 8nko penikseni normaalin kokoinen se on 1cm pitkä
Lue lisää

Hei. Olen menossa lähiaikoina ympärileikkaukseen. Kysyisin että onko mikä leikkaustyyli semmoinen että itsetyydytys vielä onnistuisi. Lääkäri sanoi että koko esinahka pois jolloin itsetyydytys on vaik...
Lue lisää

Miksihän minulla on kulli kivikovana aina yöllä herätessäni? Seisooko minulla kaiken yötä?
Lue lisää

Olisiko aihetta alkaa treenata lantionpohjanlihaksia, kun saan siemensyöksyn aina harmittavan nopeasti? Yhdyntä ja suuseksi vastaanottavana osapuolena kestävät usein alle minuutin. Tuntuu nololta, ett...
Lue lisää