siemennesteen koostumus

08.04.2021
Vastasitte yhteen kysymykseen, että siemennesteen koostumukseen vaikuttaa onko se ollut kontaktissa hapen kanssa. Mitä se oikein tarkoittaa? Voiko siemenneste olla kontaktissa hapen kanssa ennen kuin siemensyöksy tulee?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

14.04.2021

Hei,

Sperman väri ja koostumus voivat vaihdella eri kerroilla ja eri ihmisten välillä. Se voi olla, mitä vain valkeasta ja paksusta läpikuultavaan ja juoksevaan. Koostumukseen vaikuttaa osaltaan se, milloin on saanut siemensyöksyn edellisen kerran, mutta siihen vaikuttaa myös lämpötila ja kontakti hapen kanssa. Jos esim. saa siemensyöksyn ja spermaa jää iholle, voi se aluksi olla paksua, mutta hetken päästä siitä tulee läpikuultavaa ja vetistä.

Ennen itse siemensyöksyä sperma ei ole kontaktissa hapen kanssa, koska se on vartalon sisällä.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olin hyväilemässä poikaystäväni pippeliä, kun huomasin esinahkaa varovasti taaksepäin vetäessä, että siinä oli vielä yksi kiinnike. Esinahka oli siis yhdestä kohtaa kiinni terskassa. Lopetin esinahan ...
Lue lisää

Poikaystäväni petti minua. Ostettiin hänelle yhdessä tuollainen penislukko jotta voisin luottaa häneen ja vähän rangaista.
Hän siis itse ehdotti että pitäisin häntä penislukossa niin kauan kuin haluan...
Lue lisää

Millä tavalla seksitautitesti otetaan pippelistä? Sattuuko se? Ottaako terkkari pippelin käteensä testihetkellä, vai voiko sen tehdä itse? Onnistuuko näytteen otto, jos tulee erektio? Olen varma että ...
Lue lisää

Tunteeko pippeli puristusta yhdynnän aikana, kun poika liikuttelee sitä tytön pimpissä edestakaisin? Ja miten pimppi saa siemensyöksyn tulemaan? Onko siinä jotain taikaa?
Lue lisää