tuntoherkkyys

11.06.2021
Saisinko vinkkejä, kuinka voisin totutella esinahan alaista tuntoherkkää ihoa kosketuksille? Iho tuntuu tosi ohuelta ja herkältä. Sormella kokeileminen tuntuu samalla houkuttelevalta, aika kivalta mutta se on tehtävä hyvin varovasti. Koskettelu saa pippelin erittäin kovaksi. Esinahka kiristää silloin, mutta sen saa terskan taakse. Miten voisin tehdä pippelinpesut? Tuntuu nololta kysyä sitä. Sehän pitäisi käydä helposti ja luontevasti. Haluaisin, että joku tyttö ihastuisi minuun, ja tahtoisi joskus kosketella minua. Sitä ennen pitäisi pystyä pesemään ja runkkaamaan ilman aristelua. Olen vähän ymmälläni, että en pysty siihen vielä.
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

21.06.2021

Hei,

On täysin normaalia, että iho esinahan alla on tuntoherkkä, mutta se voi myös olla niin herkkä, että koskettaminen lähes sattuu tai tuntuu epämukavalta. Kosketellessasi itseäsi voisit esimerkiksi käyttää jotain liukuvoidetta tai yrittää totuttaa terskaa paljaana olemiseen esim. vetämällä esinahan kokonaan taakse ollessasi suihkussa tms.

Penis on joka tapauksessa pestävä tilanteesta riippumatta, vaikka terska on herkkä. Muuten on riskinä, että likaa jää esinahan alle ja se voi aiheuttaa ärsytystä tai tulehduksen.

Älä stressaa – sinulla on kaikki aika maailmassa tavata joku ja ehtiä kokeilla kaikkea mahdollista.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olin hyväilemässä poikaystäväni pippeliä, kun huomasin esinahkaa varovasti taaksepäin vetäessä, että siinä oli vielä yksi kiinnike. Esinahka oli siis yhdestä kohtaa kiinni terskassa. Lopetin esinahan ...
Lue lisää

Poikaystäväni petti minua. Ostettiin hänelle yhdessä tuollainen penislukko jotta voisin luottaa häneen ja vähän rangaista.
Hän siis itse ehdotti että pitäisin häntä penislukossa niin kauan kuin haluan...
Lue lisää

Millä tavalla seksitautitesti otetaan pippelistä? Sattuuko se? Ottaako terkkari pippelin käteensä testihetkellä, vai voiko sen tehdä itse? Onnistuuko näytteen otto, jos tulee erektio? Olen varma että ...
Lue lisää

Tunteeko pippeli puristusta yhdynnän aikana, kun poika liikuttelee sitä tytön pimpissä edestakaisin? Ja miten pimppi saa siemensyöksyn tulemaan? Onko siinä jotain taikaa?
Lue lisää