Yläasteen jälkeen

31.12.2012
Pöö
Mitä tossa VAIKUTA! -sivulla tuo 'Edustaja:' tai se meinaa? Ja kyl mä haluun asua yksin muttaku mä oon niin vainoharhane että jos yöllä vaikka en saa nukuttua niin en voi kattoa edes vaatemyttyä lattialla koska se on liian ahistavan näköne.
Niinja muuten kyllä kaveritkin kävis tuosta tykkäämässä, kaks juttuu vaan: a) mulla ei oo niin paljoo kavereita b) kukaan ei oo jäämässä tänne koska kaikkia vituttaa tää ku ruotsinkieliset saa kaiken ja koulut on karvasesta pyllystä. Miks tänne piti rakentaa joku ABC ku ei siellä kukaan tuu käymään ja koko hoito saa laittaa ovet kiinni? Niilläki rahoilla ois saatu kunnostettua Purkkaria.
Eikä asialla ole paskan vertaa väliä, kerkeen kuolla vanhuuteen ennenku täällä on edes menny mikään juttu perille. Ei sitä homeläjää kunnosteta vuodessa. Oishan täällä koulumahdollisuus tuossa jäähallin takana (?) muttakun ei sitä haluta antaa siihen käyttöön ja siinä ei edes oo mitään tekeillä nytte.

SVENSKIHQ -.- !
18.10.2013

Hei taas!

Hyvä kysymys! Eli kohta edustaja koskee vain niitä, jotka ovat valinneet olevansa kunta. Homma toimii nimittäin myös niin päin, että kunnan työntekijät/edustajat voivat kysyä nuorten mielipiteitä joissain asioissa. Sinun ei tarvitse laittaa kohtaan edustaja yhtään mitään. Ei haittaa, vaikkei kavereita ole paljoa, koska asiastasi voi tykätä ihan kuka vain. Kaikki, jotka lukevat Decibelin-sivuja, voivat ottaa kantaa toisten VAIKUTA! -osioon laittamiin toiveisiin/mielipiteisiin. Koitahan nyt laittaa asiasi uudestaan VAIKUTA-osioon niin, että saadaan päättäjiltä vastauksia noihin asioihin.
Ymmärrän, että yksin asuminen voi tuntua ikävältä, varsinkin jos on arka luonteeltaan. Yleensä sitä kuitenkin tottuu kaikenlaisiin ääniin ja vaatemytytkään eivät ehkä enää jonkin ajan kuluttua, kun oppii nauttimaan yksinasumisesta, vaikuta niin pelottavilta. Sinulla on nyt kotona vielä aikaa totutella pimeään ja miettimään mikä esim. vaatemytyssä pelottaa. Auttaisiko jos ennen nukkumaan menoa katselisit mitä tavaroita ympärilläsi on, niin että yölläkin kun et näe tavaroita kunnolla tiedät mitä missäkin on. Tätä asumisasiaa ehdit kuitenkin vielä miettiä jonkin aikaa.

Terveisin nuorisotiedottaja Jenny

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.