Apua rahaaaaa

09.11.2017
Hei! Pystyykö netissä tehdä jonkinlaista työtä kotoota päin? Molo
Lina och Linda

Etsivät Lina och Linda Vastaa

10.11.2017

Hei!

Kyllä varmasti voit tehdä työtä myös netin kautta, mutta on vain se ongelma että pitäisi löytää sen. Oletko muuten katsonut minkälaisia työpaikkoja on mol.fi:n kautta? Sieltä löytyy esimerkiksi siivojaan työtä, ravintolan työtä ja niin edelleen, mihin ei tarvitse paljon työkokemuksia. Duunitori tai jos googlat ”työ” ja oma paikkakunta on myös toinen mahdollisuus löytää jotakin. Joskus ihmiset laittavat työpaikkailmoituksia findit.fi tai tori.fi:n kautta, voit myös laittaa oman ilmoituksen sinne missä kerrot vähän itsestäsi ja että olet etsimässä työtä. Facebookissa on ryhmiä, esimerkiksi ”Lediga jobb/jobbsökning i Österbotten”. Voit myös kysyä suoraan työpaikasta jos heillä on työpaikkoja auki.

Oletko muuten ollut yhteydessä etsivien nuorisotyöntekijöiden kanssa paikkakunnallasi? Googla etsivä nuorisotyö + paikkakuntasi ja sen kautta varmasti löydät yhteystiedot. Vaasassa on Origo, Pietarsaaressa After Eight, Närpiössa JobCenter, mutta joka kunnassa löytyy lisää tietoa kunnan nettisivun kautta. Ota vaikkapa nyt heti yhteyttä heidän kanssa, heidän työtehtävä on auttaa nuoria jotka etsivät esimerkiksi työtä!

Voit lukea lisää täällä: https://www.decibel.fi/tietoa/raha-and-talous

Hyvää viikonloppua, ja toivottavasti löydät pikkuhiljaa hyvän ratkaisun. On hyvä pyytää apua, ja pääset sen kautta eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään!

T. etsivät nuorisotyöntekijät Lina & Linda, Mustasaari

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mitä varten ihmiset ottavat velkaa? En voi ymmärtää sitä, kun en itse missään olosuhteissa sellaista voisi tehdä. Kokevatko he jotenkin hienona asiana, jos on vaikka asuntolainaa? Olisikohan viisaampa...
Lue lisää

Hei. Kela on myöntänyt minulle työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen (60vrk). Minulla on yhdensuuntaista matkaa kuntoutuspaikkaan 135 km. Haluaisin ilman muuta käydä kuntoutuksessa kotoa ...
Lue lisää

Haluisin itelleni sugardaddyn nii tiiättekö ketään joka ryhtyisi?
Lue lisää

miten jatkaa eteenpäin kun tuntuu että velkaantuu liikaa?

jussi10
Lue lisää