munuaisen myyminen

27.03.2021
Minulla on aika paha rahan puute. Olen ajatellut myydä toisen munuaiseni. En valitettavasti oikein tiedä minkä arvoinen se on. Paljonko sillä voisi pyytää rahaa, ja missä se voitaisiin poistaa minulta? Käytännön asiat olisi saatava selville, ennen kuin mitään tehdään.
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

30.03.2021

Moikka! 

Kiitos kysymyksestäsi. Ikävää, että sinulla on niin huono rahatilanne. Ei silti kannata lähteä myymään munuaistaan, sillä Suomessa elinkauppa on kiellettyä, eikä munuaisen luovutuksesta makseta. 

Nuortenelämä.fi-palvelusta voit lukea vinkkejä, kun rahat ovat vähissä. Kannattaa myös tutustua Takuusäätiön palveluihin. Voit myös soittaa Takuusäätiön Velkalinjalle (nro 0800 98009), josta saat maksuttomasti tukea ja neuvoja tilanteeseesi. 

Tsemppiä kevääseen!:) 

Terveisin, Sini | Nuortenelämä.fi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Murrosikä
Lue lisää

Minulla on oikeassa kiveksessä usein illalla pientä kipua. Mutta nyt se on ollut jo hetken ja kipu melkein pahenee. Kives ei ole herkkä. Sattuu kiveksen yläpuolelle. Mikä siinä on vaivana?
Lue lisää

Ovatko liukuvoiteet apteekissa kalliimpia kuin kaupoissa tai netistä tilattuna? Haluaisin ostaa lämmittävää silikonipohjaista liukuvoidetta, enkä löydä sitä ruokakaupoista, enkä uskalla tilata netin k...
Lue lisää

Hei! Huomasin joku aika sitten, että toinen sieraimeni on huomattavasti isompi kuin toinen. Asia häiritsee todella paljon enkä tiedä mitä tekisin, jotta nenästäni saisi mahdollisesti taas symmetrisen....
Lue lisää