puhelinnumeroa vailla

09.01.2021
Mistä voisi saada yksityishenkilön puhelinnumeron? Kaikenlaisia numeropalveluita on kai paljonkin, mutta olisiko mitään ilmaista palvelua. Jos ei täysin ilmaista ole, kunpa olisi edes joku suht halpa ja luotettava. .Haluaisin kovasti tietää yhden tapaamani henkilön puhelinnumeron.
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

21.01.2021

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. En valitettavasti löytänyt sellaista kokonaan maksutonta palvelua, jolla voisi selvittää yksityishenkilön puhelinnumeron.

Esimerkiksi Fonectan sivuilla sanotaan, että heidän palvelunsa kautta tietoja voi hakea maksutta osoitteessa www.fonecta.fi/haku, kun on ensin rekisteröinyt Fonecta-tilin. Tilin rekisteröinti maksaa 0,25 senttiä (kertamaksu). Fonecta on mukana Luotettava Kumppani -palvelussa, mikä kertoo yrityksen vastuullisuudesta.

Toinen tapa selvittää henkilön puhelinnumero on, että etsii hänet esimerkiksi jostakin somekanavasta ja kysyy häneltä itseltään viestillä hänen puhelinnumeroaan. Tai jos tiedät henkilön lähipiiriin kuuluvia ihmisiä, heiltäkin voisi kysyä, jos mahdollista.

Toivottavasti saat puhelinnumeron selville!

Terveisin, Riina | Nuortenelämä.fi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hei, miksi decibelillä ei ole omaa chattia? Tämä kysymyspalsta on hyvä, mutta minusta voisi olla chat pari kertaa viikossa.
Silloin saisi kysymyksiin vastauksia nopeammin eikä tarvitsisi odottaa useam...
Lue lisää

Irwin laulaa Ryysyranta-laulussaan, että virtti on ainoa viljelyssarka. Mitä se virtti oikein tarkoittaa?
Lue lisää

En ole pystynyt oikein saada itseäni millään tavalla itkemään viime vuodesta asti. Monesti, minulle vain tulee hieman surkeampi olo, mutta ei sen enempää tai vähempää, kun taas monesti muut ovat sanon...
Lue lisää

Hei, oon tietänyt aina että oon yli herkkä ja ajattelen aina liikaa.. herkkyys on ehkä minun vahvuus tai sitten se on minun heikkous mutta se että pahoitan mieleni tosi helposti ja itken tosi pienistä...
Lue lisää