auttakaa!!!

31.12.2012
Minulla on todella paksut reidet ja ahteri. No, tiedän jo sinun vastaavan ettei minun tarvitse laihduttaa, mutta toivon että annat vinkkejä minulle. Miten saisin reisistäni ja ahtristani ohuemman muuten kui syömällä vähemmän herkkuja? mitä liikuntaa voisin harrastaa... pyöräilen joka päivä noin 10 km. kiitos jo etukäteen<3
18.10.2013

Moi ja kiitti kysymyksestäsi,

Herkkujen poisjääminen on tietenkin askel oikeaan suuntaan. Tietenkin ruokavalio vaikuttaa valtavasti siihen miltä näytämme, jopa 70%. Suosittelisin yleisesti hiilihydraatteja tosi maltillisesti, ja pääsääntöisesti aamulla ja aamupäivällä, Jokaisessa ateriassa reippaasti proteiinipitoista ruokaa ja n 10g hyvänlaatuisia rasvoja. Aterioita 5-7 kpl päivässä.
Liikunnallisesti suosittelisin a)aerobista (reipas kävely, pyöräily on myöskin yksi) 45-60min päivässä,mieluiten aamulla tyhjällä vatsalla. Vaihtoehtoisesti välittömästi muun treenin jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa/ 4-6kertaa viikossa.
Lisäksi laittaisin asiakkaani treenaamaan lihaksia, esim kuntosalilla. Oikeanlaisella ohjelmalla ja oikeanoppisesti nämä yhdistelmät toimivat takuuvarmasti.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset ja haluat lisäinfoa mistä apua saisi.

Yst.terv.

Ronnie

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Miten voin oppia rakastamaan itseäni, koska olen mielestäni läski
Lue lisää

Kaverini haukkuvat leukaani koska se on oudon muotoinen. Mitä teen että saan paremman leuan?
Lue lisää

Mitä tarkoittaa, kun isot pojat sanovat joskus, että joku tyttö on kurvikas.
Lue lisää

Tuntuu vain tällä hetkellä ja on monesti tuntunut että en riitä ja ulkonäkö paineet ovat suuret.. En tiedä mistä saisin lisää motivaatiota olen vain silloin iloinen kun olen kavereiden tai perheen kan...
Lue lisää