erikoinen video naapurissa

09.08.2021
Olin naapurissa lapsenvahtina. Kun pikkupoika oli nukahtanut löysin netistä erikoisen videon. Siinä mies ja nainen pussailivat. Mies otti naiselta tissiliivit pois ja alkoi puristella tissejä. Sitten mies imi tissejä. Tuntui ihmeeliseltä katsoa sitä. Naisella oli päällä vain alushousut ja mies otti nekin pois. Yllätyin kuin mies alkoi nuolla naisen pyllyä. Se nuoli pitkään ja sieltäkin mistä kakka tulee. Se tuntui minusta oudolle. Sitten puhelin soi, ja suljin videon. Nukuin huonosti seuraavan yön ja heräilin usein. Olen ollut jotenkin levoton siitä asti etenkin yöllä. Olen miettinyt miksi se mies nuoli naisen pyllyä. Ja teinkö väärin kun katsoin sitä. En edes halua katsoa sitä toisen kerran.
DecibelAppSOME

En Decibel-expert Vastaa

27.08.2021

Hei, 

Kiitos kysymyksestäsi. Netistä löytyy paljon videoita ja kuvia, jotka eivät ole tarkoitettu lapsille, vaan aikuisille, kuten samantyyppiset videot ja kuvat, joita näit. Et tehnyt mitään väärin kuin katsoit videota, mutta jos näet jatkossa jotain ikävää, esim. videoita tai kuvia, jotka tuntuvat sinusta pelottavaa tai hämmentävää, niin sulje netti tai tv, ja keskustele asiasta aikuisen kanssa, jotta et jää yksin ajatustesi kanssa. 


Hyvää syksyä!

//Annika

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
Lue lisää

Olen 17-vuotias tyttö. Rintojeni kasvu alkoi noin 5-6.-luokalla, mutta eivät ole sen koommin kasvaneet. Nännit ovat myös pehmeät ja laajat eivätkä ikinä kovat. Tämä tuottaa minulle suurta häpeää enkä ...
Lue lisää

Olen kuullut, että naista nuollessa ei saisi nuolla molempia reikiä vuorotellen bakteerien takia. Minulla on ollut tapana nuolla tyttöystävän koko alapäätä suhteemme aikana. En edes pystyisi keskittym...
Lue lisää