Klitoris

03.08.2021
Minkä takia naisen klitoris on niin herkkä ja mikä tarkoitus sillä on naisen sukupuolielimessä?
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

12.08.2021

Hei!  

Kiitos kysymyksestäsi. Klitoris on erittäin tuntoherkkä, koska siinä on todella paljon hermopäätteitä. Klitoriksen tarkoitus on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Se on seksuaalisen nautinnon ja kiihotuksen kannalta monille kehon tärkeimpiä osia.  

Lähteenä vastauksessa käytin Sexpon tietosivua Klitoris ja klitorisseksi. Voit lukea sivulta halutessasi lisää tietoa klitoriksesta.  

 

Ystävällisin terveisin, Riina | Nuortenelämä.fi 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
Lue lisää

Olen 17-vuotias tyttö. Rintojeni kasvu alkoi noin 5-6.-luokalla, mutta eivät ole sen koommin kasvaneet. Nännit ovat myös pehmeät ja laajat eivätkä ikinä kovat. Tämä tuottaa minulle suurta häpeää enkä ...
Lue lisää

Olen kuullut, että naista nuollessa ei saisi nuolla molempia reikiä vuorotellen bakteerien takia. Minulla on ollut tapana nuolla tyttöystävän koko alapäätä suhteemme aikana. En edes pystyisi keskittym...
Lue lisää