Mummoni

05.12.2022
Hei olen alkanut huomata että minulla on tunteita mummoja kohtaan onko tämä normaalia Hohhoh54
Stinke

Nuorisotiedottaja Stinke Vastaa

09.12.2022

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Et eritellyt kysymyksessäsi millaisia tunteita sinulla on mummoja kohtaan herännyt. Ihminen on tunteva ja reagoiva, joten on täysin normaalia, että toiset ihmiset (kuten mummot) voivat saada tunteita aikaan. Riippuen mummosta, voivat he herättää jos jonkinlaisia tunteita; jotkut mummot voivat herättää liikutuksen tunteita ollessaan niin herttaisia, kun taas jotkut voivat herättää jopa pelon tunteita ollessaan äkäisiä.

Oletan kuitenkin, että halusit vain testata kuinka palstamme toimii ja halusit ehkä kysymykselläsi kalastella onko viehättymisen tunteet mummoja kohtaan normaaleja? Ihminen on seksuaalinen olento, ja jokaisella on omat viehätyksen tunteensa ja kohteensa. Jotkut viehättyvät vanhemmista ihmisistä, kuten mummoista. Osasyynä voi olla juurikin se, että mummoista viehättymistä pidetään jollakin tapaa kiellettynä tai eriskummallisena ja juuri siitäkin syystä mummoista viehättyminen voi tuntua vieläkin kiehtovammalta. Niin kauan kuin kukaan ei vahingoita ketään, sanoisin, että normaalia on, eikä asiasta tarvitse eikä kannata stressata sen enempää.

T. Stinke

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko niin, että jos puristelee miehen palleja vähän ennen ja samalla kun hän laukeaa, niin spermaa tulee enemmän. Tapaan joskus puristella poikaystäväni palleja samalla kun hän panee mua takaapäin ja ...
Lue lisää

Onko mahdollista, että sekä tyttö että poika saisivat orgasmin samaan aikaan? Onko siinä kyse puhtaasta sattumasta, jos niin kävisi, vai voiko siihen itse vaikuttaa? Olisiko yhtäaikainen orgasmi vielä...
Lue lisää

Millä tavoilla seksiä voi harrastaa takaapäin asennossa?
Lue lisää

Haluaisin harrastaa seksiä jonkun vanhemman naisen kanssa mutta kun olen alaikäinen, en kehtaa kertoa siitä vanhemmilleni ja pystynkö sitä aivan itse hankkimaan.
Lue lisää