Oma komediallinen ohjelma

31.12.2012
Olen kahden kaverini kanssa jo monta vuotta kuvannu erästä komediallista ohjelmaa, jaksoja on tullut paljon ja ohjelman (jos sitä nyt siksi voi kutsua) idea on kehittynyt vuosi vuodelta. Olemme kaikki ilmaisutaidollisesti lahjakkaita ja nyt kysyisinkin mitä pitäisi tehdä, sillä haluaisimme saada näkyvyyttä tälle ohjelmalle. Mihin kannattaisi lähettää ohjelmamme idea ja jaksot/jakso? Ongelmana tietenkin on se että olemme kaikki nuoria, joukossamme on yksi yli 15 vuotias ja kaksi kohta 15 vuotiasta, tarvitsisimme jonkun huolehtimaan tekijänoikeusasiosta yms. Neuvoja?
18.10.2013

Hei! Aloita ottamalla yhteyttä Helena Rantaan botnia tv:stä. Kertokaa mailissa mitä te olette kuvanneet, kuinka pitkä se juttu on jne. Sopikaa kokous jos hän on kiinnostunut. E-mail: helena.ranta@anvia.fi. Jos hän ei ole kinnostunut, hän pystyy varmaan antamaan neuvoja mihin teidän pitäisi ottaa yhteyttä, esim. media-alan tuotantoyhtiöihin ym.

T Decibel

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko totta, että toisen henkilön peruskoulun päästötodistuksesta on mahdollista pyytää kopio? Kuulin kahden ihmisen puhuvan jotakin tähän viittaavaa. Minusta tuntuu oudolta, jos kuka tahansa pystyy ha...
Lue lisää

Millaista koulutusta vaaditaan Kelan etuuskäsittelijöiltä?
Lue lisää

Haluaisin tietää, mitä koodari käytännössä tekee. Onko perusnetinkäyttäjällä mitään toivoa opiskella koodariksi? Kuinka pitkä olisi opiskeluaika? Työtä ilmeisesti olisi tarjolla. Millainen palkka kood...
Lue lisää

Onko mahdollista kouluttautua merkonomiksi niin, ettei opiskeluun sisälly lainkaan englannin eikä minkään muunkaan vieraan kielen opiskelua?
Lue lisää