En tiedä

13.09.2022
En yhtään tiedä mitä ostaisin tyttöystävälleni lahjaksi ???? Hmmh
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

13.09.2022

Hei,

Lahjan ostaminen kumppanille ei ole useinkaan kovin helppoa, mutta on hyvä muistaa, ettei siitä kannata ottaa liikaa paineita. Lahjan vastaanottaja on todennäköisesti kiitollinen mistä vaan muistamisesta.

Voit yrittää muistella, mitä tyttöystäväsi on kertonut tarvitsevansa – joku hyödyllinen esine/tarvike tai jotain, mitä hän ei ole itse ehkä raaskinut ostaa, kuten hajuvesi, koru tai sisustusesine. Vaatteita on aina kiva saada lahaksi, mutta niitä on usein vaikeaa ostaa toiselle. Jos kuitenkin tiedät täsmälleen tyttöystäväsi koon ja tiedät, mitä hän käyttäisi, voi vaate tai jokin asuste olla iloinen yllätys.

Lahjan ei missään nimessä tarvitse kuitenkaan olla materiaalia, vaan hyvä lahja voi olla myös yhdessä jakama kokemus esim. konsertti, teatteri, elokuvateatteri, urheilutapahtuma tai ravintolaillallinen. Yhdessä tekeminen voi myös olla jotain, mikä ei tule kalliiksi. Voit tehdä itse illallisen tai pitää hemmotteluhetken hänelle.

Älä ota liikaa stressiä lahjasta. Tyttöystäväsi pitää sinusta, joten hän pitää myös lahjastasi.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mikä on silmänkääntötemppu?
Lue lisää

Onko kuu auringon perse?
Lue lisää

Missä kohdassa Lähi-itä muuttuu Kaukoidäksi?
Lue lisää

Kaverini suositteli, että minulle olisi jo korkea aika vaihtaa kuivat sahajauhot, koska entiset ovat kuulemma kastuneet niin pahasti, että niitä ei enää saa kuivatettua. Miten tällainen operaatio käyt...
Lue lisää