Tarvitsen apua

13.11.2019
Mitä minun täytyy tehdä kun minun poikaystävä haluaa pussata,mutta minä en.

Nimetön
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

14.11.2019

Hei,

Jos sinusta tuntuu ettet haluaisi pussata poikaystävääsi niin sinun olisi syytä välttää sitä, kertoa siitä hänelle. Saattaa olla että olet raskastunut häneen, mutta et ole vielä kiinnostunut suutelemisesta, mikä on aivan ookoo, tai ehkä hän on sinulle väärä ihminen? Joka tapauksessa ei pidä ikinä suostua sellaiseen mihin ei haluaisi jos se liittyy seksiin.

Ymmärrän jos sinusta tuntuu ikävältä kertoa tästä hänelle, mutta se olisi todella epäreilua teitä molempia kohtaan jos suostuisit vaikka ei tee mieli. Se olisi epäreilua itseäsi kohtaan koska sinun ei todellakaan tarvitse - sinulla on oikeus päättää omasta kehostasi ja siitä mitä sinä sillä haluat tehdä. Ja epäreilua poikaystäväsi kohtaan koska hänkään ei varmaan haluaisi pakottaa sinua mihinkään, mutta jos ei ole tietoinen koko asiasta niin hän ei tietekään voi asialle mitään.

Mieti rauhassa mistä se voisi johtua ettet halua pussailla, johtuuko se sinusta (et ole vielä vamis siihen) vai hänestä (et ehkä ole riittävän kiinnostunut hänestä). Pääasia on ettet pakota itseäsi sellaiseen mitä et halua tehdä.

Haleja

Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.