Seksi

19.03.2022
Onkohan niin, että kun poika saa ensimmäisen kerran seksiä, siihen tulee niin suuri himo, että sitä tekee sen jälkeen mieli aina uudestaan? Eli jos ei ole vakituista kumppania, etsii tyttöjä joiden kanssa pääsisi sänkyyn. Tarkoitan siis, että ilman seksiä eläminen olisi lähes tuskaa, eikä voisi olla pitkään ilman.
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

22.04.2022

Hei,

Kaikilla ihmisillä on erilaiset seksuaaliset halut sekä erilaiset seksuaaliset tarpeet. Joillekkin seksi ei ole niin tärkeää – varsinkaan silloin, jos on sinkku. Silti voi elää erittäin hyvää elämää, vaikka seksielämä ei olisi aktiivista. Toisille taas seksi voi olla hyvinkin tärkeää – sekä tyydytyksen ja läheisyyden vuoksi.

Yleisesti mitä enemmän seksiä harrastaa, sitä enemmän sitä haluaa. Joten jos on ollut pitkään ilman seksiä, ei sitä välttämättä kaipaa niin paljoa. Mutta kuten aiemmin mainitsin, se vaihtelee paljon eri henkilöiden välillä.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Miksi pornossa lyödään tosi usein naisia pyllylle? Eikö se ole väkivaltaa? En ole kertaakaan nähnyt, että miestä olisi lyöty.
Lue lisää

Löytyykö kapakoista tai muista ravintoloista helposti seksiseuraa? Luulin aiemmin, että ihmiset menevät niihin juodakseen viinaa. Kannattaisiko tällaisen raittiin miehen lähteä etsimään naista kapaka...
Lue lisää

Mitä sillä tarkoitetaan, että seksissä olisi tiedettävä omat rajat? Pitääkö siinä olla rajoja? Mistä nuori, jolla ei ole vielä kokemusta voisi tietää noita rajoja? Eikö se selviä vain kokeilemalla mis...
Lue lisää

Mitä tarkoittaa creampie?
Lue lisää