outo kiihottumisen syy

14.01.2020
Haluaisin kuulla mitä mieltä olette, kun minua kiihottaa mielestäni hyvinkin erikoinen asia. Minusta on tosi mukavaa kävellä kumisaappaat jalassa märällä upottavalla pellolla, tai ylipäätään jossakin, missä on tosi pehmeää. Laitan kahdet villasukat jalkaan, että kumpparit tuntuisivat hyvin ahtailta, ja pysyisivät varmasti jalassa, kun nostan jalkoja pehmeästä löllöstä. Joka kerta kiihotun, ja alushousuihin alkaa tulla touhutippoja. Puolen tunnin kävelyn jälkeen ne ovat märät ja limaiset. Onko tällainen mielestänne normaali tapa kokea seksuaalista kiihottumista, vai tuntuuko se teistäkin kummalliselta? Kotiin tultuani alan runkata, ja se tuntuu silloin poikkeuksellisen hyvältä.

Miia Vastaa

14.01.2020

Hei,

Kiitos kysymyksestä.

Jokaisella on oma yksilöllinen tapansa toteuttaa seksuaalisuuttaan sekä kiihottua. Oma tapasihan ei loukkaa eikä vahingoita ketään. Toisen on vaikea, mahdotonkin sanoa tapaa kummalliseksi, koska se on sinun tapasi ja saat siitä seksuaalista nautintoa ja mielihyvää. Ja tapa on sinulle normaali. Itse tiedät mistä saat nautintoa joten jatka ihmeessä. Kuitenkaan et voi toista, mahdollista kumppania vaatia toteuttamaan samaa tapaa kanssasi, ainakaan pakottamalla. Seksissä ja seksuaalisuuden toteuttamisessa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimukseen.


Miia Prepula

Terveydenhoitaja, Seksuaalineuvoja

1 Kommentit

 • Saapastelija 04/05/2020 6:39pm (5 kuukautta sitten)

  Hei

  Vaikka kysymyksestä on jo aikaa, ajattelin tulla kertomaan, että minulla on ollut ihan pienestä pitäen samankaltainen "juttu". Sinusta poiketen en kuitenkaan tykännyt tiukoista saappaista vaan pidin siitä, että kumppareissa oli "kasvunvaraa" ja oli vaarana, että jalka olisi lähtenyt saappaasta ja jäänyt sinne peltoon. Joskus se jäikin. :D Muuten tuntemukseni olivat samanlaiset, paitsi että en aluksi tiennyt sitä, että miksi se kaikki tuntui niin hyvältä.

  Kun sitten opin, että asia liittyy juttuun nimeltä seksuaalisuus aloin hävetä itseäni ja mieltymyksiäni. Pidin itseäni friikkinä.

  Nyt olen jo aikuinen, enkä enää häpeä asiaa. Olen kuitenkin pitänyt sen salassa kaikilta muilta paitsi parilta ihmiseltä, joiden kanssa olen käynyt pelloilla ja soilla yhdessä.

  Taipumuksemme on vähän outo, mutta ei meissä mitään vikaa ole.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.