runkku muna

22.05.2023
mä runkkaan ja runkkaan mutta ei tuu erektiota (mitä vittua). AUTTAKAA runkku
Nuortenlinkin logo

Nuortenlinkki Vastaa

26.05.2023

Hei

Kiitos rohkeudestasi ottaa yhteyttä sinua mietityttävän asian kanssa. Kerrot, että sinulle ei tule erektiota siitä huolimatta, että runkkaat jatkuvasti. Erektioon liittyviin häiriöihin voi olla monia sekä fyysisiä että psyykkisiä syitä ja siksi on vaikea sanoa, mistä tilanteessasi on kyse. Erektioon liittyviin haasteisiin voivat vaikuttaa muun muassa verenkiertoelinten tai hernostokurjet sairaudet, mielenterveyden häiriöt tai muut psyykkiset sairaudet, lääkkeiden sivuvaikutukset tai elintavat, ja päihteiden käyttö. Osaatko sanoa, kuinka pitkään tätä on kestänyt? Apuna erektiohäiriöihin voi olla keskustelu- tai muu esim. lääkinnällinen apu, jos häiriöön johtanut syy saadaan selvitettyä. Jos tilanteesi jatkuu, kehottaisin sinua olemaan yhteydessä lääkäriin esimerkiksi koulu- tai työterveyden tai kuntasi terveysaseman kautta.

Toivottavasti saat tilanteeseesi apua. Jos sinulle jäi jotakin kysyttävää, vastaan mielelläni jatkokysymykseen. Jatkossa voit myös halutessasi kysyä kysymyksiä suoraan Nuortenlinkin nettineuvonnasta https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta.

Mukavaa kevättä!

 

Ystävällisin terveisin,

Amanda Johansson

seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja (SSS), sosionomi (AMK)

Neuvontapalvelun vastaaja 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Varför har man alltid mårgonstånd
Lue lisää

Pitääkö olla haava peniksessä jotta sukupuolitauti voi tarttua vai mikä on mekanismi?
Lue lisää

Saan siemensyöksyn runkatessa niin nopeasti, etten oikein uskalla ajatellakaan miten helposti se tulisi tytön kanssa ollessa. Entä, jos siemensyöksy tulisi heti tyttöä hyväillessä? Olisi aika nolo jut...
Lue lisää

Onko mahdollista kuvailla miltä orgasmi tuntuu? Itse en ole koskaan saanut sitä. Miksi kaikki ei saa orgasmia?
Lue lisää