kysymyksiä

04.09.2020
onko mitään haittaa kun pippeliä hyväilee usein?tuntuuko se aina hyvältä?miten kauan itsetyydytys kestää pojilla?tuleeko kaikilla aina spermaa?onko 12 cm pippelin koko sopiva vai aika pieni?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

17.09.2020

Hei,

Ei – masturboinnista ei ole haittaa ja sitä voi tehdä niin usein kuin haluaa. Iässäsi on täysin normaalia pitää sitä jännittävänä ja se on hyvä tapa oppia tuntemaan oma keho.

Se, miltä masturbointi tuntuu, voi vaihdella aika ajoin - riippuen siitä, millä tuulella on. Samoin voi vaihdella itsetyydytyksen kesto eri henkilöiden välillä. Jotkut masturboivat aina siihen asti, että saavat orgasmin/siemensyöksyn, kun taas toiset eivät pidä sitä tavoitteena - vaan yksinkertaisesti hyväilevät itseään niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä. Ei ole mitään sääntöä, joka kertoisi, mikä on ”oikea” ja mikä ”väärä” tapa – se pitää vain itse tuntea.

Siemennesteen tuottaminen on murrosikäisillä pojilla usein alkanut ja silloin voi saada siemensyöksyn masturboinnin yhteydessä, mutta kuten aiemmin kerroin - aina ei tyydytetä itseä siemensyöksyyn asti.

Aikuisten suomalaisten miesten peniksen keksipituus on noin 14cm – joten 12cm on sinun ikäiselläsi pojalla täysin normaalin pituinen.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Minulla on niin tuntoherkkä terska, että olen miettinyt, miten sitä voisi totuttaa kosketukseen. Esinahka on vieläkin aika tiukka, ja kun vedän sen terskan taakse, terska on tosi herkkä kosketukselle....
Lue lisää

Oon 15v poika. Kuuluuko terskan paisua kun kiihottuu? Se tuntuu kipeältäkin mitä enemmän kiihottuu. Kun harrastaa runkkaamista tai vaikka suuseksiä voiko peniksen kovalle sykkimiselle tehdä jotain ett...
Lue lisää

Ovatko ihonvärin muutokset esim. pienet mustat pisteet terskan reunassa normaaleja?
Lue lisää

Hei, koitettiin poikaystäväni kanssa yhdyntää ensimmäisen kerran hetki sitten, mun ensimmäinen kerta ja py:llä on enemmän kokemusta. Koin olevani tarpeeksi kiihottunut ja märkä, sillä lämmittelimme hy...
Lue lisää