liukuvoiteen ostaminen

20.09.2020
Ovatko liukuvoiteet apteekissa kalliimpia kuin kaupoissa tai netistä tilattuna? Haluaisin ostaa lämmittävää silikonipohjaista liukuvoidetta, enkä löydä sitä ruokakaupoista, enkä uskalla tilata netin kautta. Apteekissa saisin palvelua, mutta arveluttaa tulisiko se kuinka kalliiksi.
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

21.09.2020

Hei,

Liukuvoiteiden hinnat sekä valikoima vaihtelevat paljon ruokakauppojen sekä apteekkien välillä. Apteekeissa on yleisesti hieman korkeammat hinnat kuin ruokakaupoissa, mutta valikoima on usein myös parempi.

Lämmittävät liukuvoiteet näyttäisivät kaikki olevan vesipohjaisia. Edullisimmat niistä maksavat apteekissa hieman päälle 10e (50ml). En usko lämmittävää liukuvoidetta olevan ruokakauppojen valikoimassa.

Verkkokaupoissa on apteekkeja ja ruokakauppoja laajempi valikoima. Tosin – kuten mainitsit – palvelua ei saa yhtä kätevästi kuin apteekissa. Asiakaspalvelun kautta voi tietenkin kysyä neuvoa, jos haluaa. Verkkokauppojen osalta suosittelen valitsemaan ennestään tutun verkkokaupan - kuten kumiukko.fi, sinful.fi tai kaalimato.com. Verkkokauppojen miinuksena on kuitenkin se, että pienistä verkkokauppaostoksista joutuu maksamaan postimaksun.

Parasta olisi käydä vertailemassa hintoja ja valikoimaa apteekeissa tai tilata verkkokaupasta, jos tarvitset jotain muita tuotteita samalla.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Minulla on oikeassa kiveksessä usein illalla pientä kipua. Mutta nyt se on ollut jo hetken ja kipu melkein pahenee. Kives ei ole herkkä. Sattuu kiveksen yläpuolelle. Mikä siinä on vaivana?
Lue lisää

Hei! Huomasin joku aika sitten, että toinen sieraimeni on huomattavasti isompi kuin toinen. Asia häiritsee todella paljon enkä tiedä mitä tekisin, jotta nenästäni saisi mahdollisesti taas symmetrisen....
Lue lisää

Hei olen 16v poika ja yhdestä nännistä tulee välillä vähän nestettä, sekä se on kuiva. Saatan välillä raapia sitä, eikai oo vakavaa
Lue lisää

Moi, täytin 18 tossa tammikuun alussa, ja sen jälkeen on tullut aika paljon juhlittua. Aina kun mulla on menkat, ja juon alkoholia, seuraava aamu-sitä edeltävät aamuyön tunnit on jotain aivan järkyttä...
Lue lisää