riisuminen ja hyväileminen

15.09.2021
Kuinka olisi hyvä aloittaa tytön vartalon hyväileminen? Annanko vaatteiden päältä hyväilemällä itsestäni vähän epäröivän kuvan? Riisuvatko molemmat itse omat vaatteensa, vai riisutaanko toisen vaatteet? Entä jos en osaa avatakaan rintaliivejä? Mietin myös kuinka rintoja ja pyllyä kosketellaan. Entä jos en osaa imeä rintoja niin, että tyttö nauttisi?
DecibelAppSOME

En Decibel-expert Vastaa

20.09.2021

Hei,

Kiitos kysymyksistäsi. Sinun esittämiin kysymyksiin ei valitettavasti ole yhtä oikeaa vastausta, koska jokainen meistä nauttii eri asioista ja eri tavalla. Helpoin tapa näiden kysymysten selvittämiseen on kuitenkin keskustella partnerisi kanssa siitä mistä hän tykkää, jotta hän voi ohjeistaa sinua siitä, mikä olisi hänen mielestä mukavaa ja hänen mielestä hyvän tuntuista. Voit myös pyytää, että partnerisi koskettaa itseään sinun kädellä (ohjaa liikettä) jotta voitte oppia yhdessä. Tärkein on, kun aloitatte hyväilyn, että olette molemmat tähän halukkaita ja kunnioitatte toistenne mielipiteitä, esim. jos joku ei partnerisi tai sinun mielestä tunnu hyvältä on tämä tärkeä tuoda esiin, tällä tavalla voitte yhdessä oppia mistä tykkäätte ja saatte molemmat hyvän ja mielekkään kokemuksen. On tärkeä myös muistaa, että hyväily voi eri päivinä tuntua erilaiselta, joten kaikki ei ehkä aina mene niin kuin on ajatellut, mutta ei se mitään. Vaatteet voi riisua joko itse tai yhdessä, ja jos rintaliivejä on vaikea avata näiden avaamiseen voi partnerilta pyytää apua, rintaliivien avaaminen kun voi joskus olla hieman haastavaa.

Hyvää syksyn jatkoa!

/Annika

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

On pieni ongelma, että haluamme poikaystävän kanssa niin erilaista seksiä. Minulle hellyys ja hyväilyt ovat tärkeintä. Poikaystävä haluaisi nopeasti yhdyntään. Minulla kestää pitkään kiihottua niin pa...
Lue lisää

Miten seksistä voisi saada mahdollisimman paljon nautintoa? Voisiko se tuntua niin hyvälle, että unohtaisi kaiken muun olemassa olon, eli menettäisi tavallaan tietoisuuden ulkopuolisesta maailmasta se...
Lue lisää

Miltä maistuu neste, jota tytöltä tulee silloin kun hän squirttaa? Onko mahdollista squirtata muulloin kuin orgasmin hetkellä? Tunteeko tytttö orgasmin lähestymisen ennalta?
Lue lisää

Onko normaalia se että kun näen jossain hyvännäköisen naisen tai kuvan niin pippelistä valuu heti tahmeaa ja kirkasta nestettä, vaikka ei seiso ja alushousut aina märkiä tippoja täynnä.
Lue lisää