Anaaliyhdyntä

17.09.2021
Moi. Olen 18v nainen ja kysyisin anaaliseksistä naisen kannalta. Mihin perustuu naisen mahdollisesti anaaliyhdynnästä saama nautinto? Peräaukkohan ei ole tarkoitettu sellaiseen, eikä se eritä kosteutta kuten emätin. Kuinka peniksen liikuttelu peräaukossa voi tuntua hyvältä? Tiedän, että kyse on yksilöllisistä asioista, jotka jokainen (jos kokeilee) kokee omalla tavallaan. Kai siinä silti joku juju on, jonka takia naiset siihen suostuvat.
DecibelAppSOME

En Decibel-expert Vastaa

27.09.2021

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Kuten jo kysymyksessäsi pohdit, on tärkeä muistaa, että seksiä/anaaliseksiä harrastaa ainoastaan silloin ja sillä tavalla, kuin itse tätä haluaa harrastaa, mutta anaaliseksin harrastaminen on täysin sallittua, jos molemmat osapuolet ovat siihen halukkaita. Anaaliseksi tarkoiittaa anaalialueen ja sitä ympräillä olevan alueen stimuloimista hyväielmällä, nuolemalla tai työntämällä sisään sormia tai apuvälineitä peppureikään tai harrastamalla anaaliyhdyntää. Anaaliseksiä on historiallisesti harrastettu esim. silloin, kun on yritetty välittää ei toivottua raskautta tai kun seksielämään on haluttu keksiä ja kokeilla jotain uutta, penis-vagina yhdynnän sijaan. Monet kokevat anaaliseksin nautinnollisena, sen takia, että alue on hyvin herkkä, peräaukon alueella on paljon hermoja ja on tämän takia hyvin kosketusherkkä. Anaaliseksiä harrastaessa, on tärkeä muistaa likuvoiteen käyttö, koska anaalissa ei ole omaa liukkautta ollenkaan ja myös kondomin käyttö on tärkeää, koska seksitaudit tarttuvat myös anaalin alueelle.

Hyvää syksyn jatkoa!

 

Hyvä muistaa


Muista käyttää kondomia! Seksitaudit tarttuvat myös anaalin alueelle. Kondomi suojaa myös bakteereilta, jotka voivat tarttua anaaliyhdynnän aikana. Vaihda kondomi, jos siirryt anaalin alueelta suuseksiin tai emätinyhdyntään!
Koska anaalissa ei ole mitään luonnollista liukastetta, on todella tärkeää käyttää reilusti liukuvoidetta – tässä toimii ohje mieluummin liikaa kuin, liian vähän. Käytä ainoastaan vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä vartalorasvat, öljyt tai muut rasvaiset voiteet voivat haurastuttaa kondomin.
Älä stressaa. Usein tarvitaan hieman aikaa, jotta lihakset rentoutuvat. Sen tulee olla mukavaa, eikä sen tulisi koskaan sattua.
Anaalin limakalvo on hyvin ohut ja herkkä. Varo kynsiä ja koruja, kuten sormuksia ja rannekoruja.
Älä käytä mitään anaalissa ollutta suoraan sen jälkeen vaginassa. Peseydy kunnolla tai vaihda kondomi välissä.
Jos käytät seksivälinettä joko kumppanin kanssa tai itseksesi, tulee sen olla leveäkantainen – muuten on olemassa riski, että se hukkuu kokonaan sisään. Silloin voi olla vaikeaa saada väline ulos ilman apua. Jos väline jää sisääsi, kokeile ”ulostaa” se ulos. Jos et saa sitä itse ulos, käänny viipymättä lääkärin puoleen.
Muista, että seksin pitää tuntua hyvältä kaikille osapuolille, sekä ennen sitä, että myös sen aikana ja jälkeen.

 

// Annika

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Meillä oli poikaystävän kanssa elämämme parasta seksiä yhtenä iltana. Ihmettelen sitä, mitä tapahtui seuraavana yönä. Vaikka poikaystävä oli saanut runsaan siemensyöksyn ja samalla mahtavan orgasmin y...
Lue lisää

Tunteeko tyttö yhdynnässä ollessa kun poika saa siemensyöksyn, varsinkin jos ei ole kondomia? Siemensyöksyhän tulee pippelistä joskus aika rajusti. Miltä se tuntuu pimpissä, jos se purkautuu pippelist...
Lue lisää

Hei! Kysyisin että kokevatko naiset yleensä syvemmältä vaginasta purkautuvan orgasmin nautinnollisemmaksi kuin ns. klitoris orgasmin? Kumpi on helpompi saavuttaa ja voivatko ne tulla yhtä aikaa. Onko ...
Lue lisää

Miksi monet eivät koe yhdyntöjä peräaukkoon yhtä luonnollisina ja seksiin kuuluvina kuin emättimeen? Minulle ne tuovat suurta nautintoa. Onko meidän kulttuurissamme jotakin outoa, vai miksi anaaliseks...
Lue lisää